Curieus: Quinty Trustfull heeft altijd een kastanje in haar tas

Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull stopt in al haar handtassen een kastanje. “Ik heb altijd wel iets aparts in mijn tas zitten. Dat is een heel apart verhaal”, aldus de presentatrice.

Quinty Trustfull © Nick van Ormondt

Quinty, die in 2015 stopte met drinken uit de douchekop, heeft een heel eigenaardig gebruik. Ze heeft een hele kast vol met tassen en in al die tassen zit een kastanje. Die ontboezeming deed ze gisteren in Koffietijd, waar het ging over de inhoud van damestassen.

Kastanje

De presentatrice: “Ja, ik moest even denken, maar ik heb altijd een kastanje in mijn tas zitten. In al mijn tassen heb ik een kastanje zitten. Dat heeft te maken met mijn moeder. Mijn moeder leeft niet meer, zoals jullie weten, maar mijn moeder pakte altijd de eerste kastanje die ze in de herfst op straat zag liggen.”

Waarom dan? “Die pakte ze altijd en die deed ze dan in haar tas for good luck. I don’t know why. Dat heb ik overgenomen op een of andere manier, als kind al. Dat doe ik nog steeds, dus in elke tas zit een inmiddels heel verdroogde kastanje. For good luck. Ja, ik weet het niet. Dat is een beetje raar misschien.”

Quinty’s Koffietijd-collega Vivian Slingerland is een stuk ondeugender. Zij heeft altijd een meetlint in haar tas zitten.

Fragment

Het bewuste fragment uit Koffietijd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is de leukste presentatrice van Koffietijd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen