Jan Roos giert om overleden vader Glennis Grace: ‘Circusaapje’

Dennis Schouten en Jan Roos gieren in de nieuwste aflevering van hun programma RoddelPraat om de overleden vader van Glennis Grace. Ze vergelijken hem op een gegeven moment met een ‘circusaapje’.

RoddelPraat © YouTube

De vader van Glennis Grace is in de nacht van 1 op 2 december overleden en afgelopen dinsdag heeft de familie in besloten kring afscheid genomen van de 86-jarige Eddie. De fans van Glennis zagen Eddie de afgelopen tijd regelmatig voorbijkomen in haar vlogserie, terwijl hij doodziek in bed lag. Vrij ongepast, vinden de mannen van RoddelPraat.

Halfdood

Dennis Schouten en Jan Roos, die onlangs werden aangevallen door Glennis, bespreken in RoddelPraat een fragment uit Glennis’ vlogserie, waarin ze op bezoek gaat bij haar stervende vader. “Glennis gaat nog even naar haar vader voordat hij de pijp uitgaat. Het is gemonteerd en geüpload nádat hij doodging”, weet Dennis.

Jan: “Ze filmt zichzelf continu en die ouwe ligt daar halfdood in het bed en daar gaat ze dan voor staan. Ze kijkt hem niet eens aan.”

Dennis: “Ik denk als ik dit bij mijn vader zou doen, dat mijn broer of zus mij dood zouden slaan. Dit kan toch niet? Ik denk dat wij meer respect voor de man hebben gehad dan zij nu toont.”

Banaan

Dennis en Jan liggen in een deuk om de mompelgeluidjes die de vader van Glennis maakt. Ondertussen maken ze ook nog wat grapjes over zijn zwarte huidskleur, bijvoorbeeld als de zangeres een banaantje voor hem prakt. “Pakt ze… Nee, ze gaat niet een banaan voor hem pakken! Nee, dit kan niet. Dit kun je niet uitzenden. Hé, dit kan niet”, lacht Jan.

Dennis: “Want?”

Jan: “Nou, je weet precies waarom. Nee, dit kan niet. Ze gaat straks die diepgepigmenteerde man een geprakte banaan voeren en dan doet hij: ‘Awahwhahwha.’ Dat kan niet, dit gaat niet goed. Of is dit nou precies wat Omroep Zwart wil gaan uitzenden?”

Niet veel later trekt Jan zijn zwarte capuchon over zijn gezicht heen. “Ik lijk ook nog op hem, zie je?”

Circusaapje

Dennis: “Hoe jij over die man praat is respectvoller dan wat zij doet. Zeker omdat het haar vader is.”

Jan: “Maar goed, die is nu dood.”

Het is gewoon misplaatst om je stervende vader als lijdend voorwerp te gebruiken voor je vlog, vindt Jan. “Ik wil het bijna niet zeggen, maar het is godverdomme geen circusaapje. Of kan dat ook weer niet?”

Dennis: “Nee, die valt net weer verkeerd.”

RoddelPraat

De bewuste passage ziet u vanaf 7:22 in Roddelpraat.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen