Sonja Bakker vraagt media om rust na gezinsdrama

Sonja Bakker vraagt de media om haar voorlopig even met rust te laten na het bizarre gezinsdrama dat twee weken geleden plaatsvond in haar woonplaats Bergen. Dat is te lezen in de Privé.

Sonja Bakker © Shownieuws

Er heeft zich iets dramatisch afgespeeld in de relatie van Sonja Bakker en Barry van Suijdam. Ze stonden twee weken geleden nog dolgelukkig allerlei media te woord – Sonja had een nieuw boekje te promoten – maar enkele uren na het vertrek van de laatste tv-ploeg ging het he-le-maal mis.

Vlam in de pan

Het zou in de nacht van 27 op 28 november gebeurd zijn in het hotel-restaurant Petit Nord in Hoorn, waar Sonja en Barry een feestje vierden. Er is daar iets héél ernstigs gebeurd: zó ernstig dat de politie werd ingelicht toen het koppel terug naar huis reed.

Bij aankomst thuis werden ze opgewacht door allemaal blauwe zwaailichten. Barry zou toen zijn gevlucht voor de politie. “Er leek veel paniek te zijn. Op straat hoorde ik veel geschreeuw en ik hoorde in het huis een vrouw huilen. Achteraf gezien bleek dat Sonja te zijn”, zegt een buurman, die aanvankelijk dacht aan een roofoverval.

Sonja zwijgt

Sonja Bakker krijgt uiteraard veel belletjes van de showmedia, maar de dieetgoeroe wil hier niets over kwijt, zo laat ze weten aan Privé. Wel heeft ze een fijne Pakjesavond achter de rug, vertelt ze. Die heeft ze gevierd met haar drie zonen. “Zij zijn een enorme steun voor mij in deze bizarre tijd.”

Over de dramatische gebeurtenis wil Sonja niets zeggen. “Verder ben ik toe an rust. Ik hoop dat ik dat krijg. Ik moet nu aan mezelf denken.”

Lees ook: Shownieuws-kijkers in shock: gezicht Sonja Bakker verbouwd (28 november)

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen