Youp van ’t Hek: ‘Arie Boomsma is ongelooflijke trut’

Youp van ’t Hek is nog steeds geen fan van Arie Boomsma. Hij vónd hem al niets, maar sinds hij Veronica Inside een naaistreek leverde, vindt hij hem al helemaal een ‘ongelooflijke trut’. Dat zegt hij in de podcast In De Kop Van.

Youp van 't Hek en Arie Boomsma Foto: Bob Bronshoff, RTL

Arie Boomsma greep het Akwasi-grapje van Johan Derksen deze zomer aan om een poging te doen om Veronica Inside kapot te maken. Hij begon adverteerders aan te schrijven in de hoop dat zij hun spotjes zouden terugtrekken. Dat lukte allemaal aardig, maar het succes was van korte duur.

Ongelooflijke trut

Voor Youp is Arie voor eeuwig door de mand gevallen. “Wat Arie Boomsma de laatste keer flikte bij die Derksen… Je kunt best over Derksen zeggen dat je zijn programma een kutprogramma vindt of dat je hem racistisch vindt, maar dat je echt je vingertje op gaat steken en gaat zeggen tegen de adverteerders: niet meer adverteren…”

Dat is gewoon ronduit kinderachtig, vindt Youp. “Dan zit je voor mij zó verschrikkelijk in de verkeerde hoek. Dan ben je zo’n trut, dan ben je zo’n ongelooflijke trut.”

Liberaal

Zelf zou de cabaretier nooit zoiets doen. “Nee, ik ga ook niet bij zijn sportschool staan, waar al die types die de hele dag voor de spiegel naar hun eigen spierballen en hun eigen lul staan te kijken, en zeggen dat ze ermee moeten stoppen.”

“Ik ben een liberaal en iedereen moet lekker doen wat hij wil en er moet keihard gelachen worden.”

De podcast In De Kop Van kunt u beluisteren via Google Podcasts.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen