Rob Goossens: ‘Giel Beelen misschien aan de drugs’

Het zou Rob Goossens niets verbazen als de verslapingen van Giel Beelen te maken hebben met een drank-, of erger, drugsprobleem. Dat zegt de tv-kenner in een podcast van De Telegraaf.

Rob Goossens en Giel Beelen Foto: RTL, NPO

Giel Beelen raakte vorige week in opspraak omdat hij zich twee keer in een week tijd heeft verslapen en daardoor zijn eigen radio-uitzending miste. Er is veel over geroddeld: de één vermoedt een publiciteitsstunt, de ander noemt hem een slaapkop.

Bij De Telegraaf houden ze rekening met iets veel ernstigers. Podcastpresentatrice Daphne van Rossem: “Ja, maar hóe dan? Als mijn zoon van 18 met dit verhaal aankomt, denk ik nog van: oké. Ook al irritant, maar dit is een volwassen vent. Is het iets met drugs?”

Dat zou best wel eens kunnen, roddelt Rob. “Hij heeft de vorige keer gezegd dat hij helemaal naar de klote was. Nu heeft hij alleen gezegd dat hij zich verslapen heeft, maar ik geloof dat we ons toch een heel klein beetje zorgen moeten maken over het gebruik van alcoholische versnaperingen en wellicht meer, want dit is natuurlijk niet normaal.”

Rob gelooft niet zo in de excuusjes dat hij zich verslapen zou hebben. “Giel is het ook gewend, want hij heeft jarenlang 6 tot 9 gedaan. Hij moet twee uur eerder op. Hoe moeilijk kan het zijn?”

Wat een verwend nest is het ook eigenlijk, vindt Rob, als hij er iets langer over nadenkt. “Als je hem dan ook nog hoort te zaniken over zijn schamele salaris van 70.000 euro voor twee uurtjes werk per dag… Dan wordt het allemaal wel een beetje ingewikkeld.”

Zullen ze bij de NPO al spijt hebben de terugkeer van Giel? “Ik denk dat ze zich bij BNNVARA nog wel een keer achter de oren gaan krabben of het wel zo verstandig was.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen