Famke Louise slaat microfoon uit handen Pow-Dennis

Famke Louise heeft vandaag woedend gereageerd op Dennis Schouten, toen de verslaggever van PowNed haar opwachtte bij de kapperszaak She Ross Hair in Almere-Poort. Dat is te zien op YouTube. Famke was bij de kapper, omdat ze vanavond in de talkshow van Eva Jinek zit om te praten over haar protest tegen de coronamaatregelen. Het leek Dennis interessant om haar ook even voor de camera te krijgen, maar daar was de influencer totaal niet van gediend.

Dennis probeerde het beleefd. “Dag Famke, we hebben lang op jou gewacht, er is een beetje ophef op dit moment. Kan ik je daar wat over vragen? Je wil een belangrijk statement naar buiten brengen en je had eerder nog een ander statement.”

Famke was not amused. “Ik ga zeker een statement naar buiten brengen, maar niet bij PowNews. Kijk vanavond gewoon naar ehhh, een ander programma. Daar ga ik praten, maar niet bij PowNews.”

Dennis: “Eerder werd je dus zeg maar betaald. Famke, doe dat nou niet!

Famke sloeg de microfoon uit Dennis’ handen. “Ik heb schijt aan jou gek!

Dennis: “Ik blijf fatsoenlijk naar jou. Famke, Famke.

De beelden:

Foto: PowNed

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen