‘Sander Schimmelpenninck is een dramaqueen’

Sander Schimmelpenninck (36) schiet wel heel erg in de slachtofferrol sinds hij onder vuur ligt vanwege zijn uitspraken over het ‘lekkere’ prinsesje Alexia (15). Het is een dramaqueen. Dat zegt columnist Jan Dijkgraaf in zijn Briefje van Jan. Waar een verstandige BN’er even door het stof zou gaan na zo’n discutabele uitspraak over Alexia, schiet Sander compleet in de verdediging. Alles en iedereen die kritiek op hem uit is ‘domrechts’ en voert een haatcampagne tegen hem.

Jan tipt Sander dat hij stil moet zitten als hij geschoren wordt. “Je kunt natuurlijk in plaats daarvan de kapper uitschelden voor ‘forumrechts’, ‘domrechts’, ‘aanvoerder van een trollenleger’ en ‘irrelevante stommeling’ of (…) een beetje de dramaqueen uithangen. Maar dan loop je de kans dat de kapper zijn mes nét even te schuin houdt, zodat je een extra sneetje oploopt“, schrijft hij op zijn website.

Met ‘de dramaqueen uithangen’ doelt Jan op de bewering van Sander dat hij zijn huis uit is gevlucht en niet meer thuis kan slapen vanwege de doodsbedreigingen, die hij zegt te hebben gekregen.

Daar zet Jan zijn vraagtekens bij. Hij vraagt zich af of het geen ‘schreeuw om aandacht’ is van Sander. “Of iets psychisch.

De oorlog tussen Jan en Sander is daarmee compleet. Sander noemt Jan ‘dat waardeloze tassendragertje van domrechts’ en verwijt Jan de aandacht op zijn Alexia-uitspraken te hebben gevestigd. “Resultaat: doodsbedreigingen en oproepen mij te cancellen.

Lees ook:
Sander Schimmelpenninck: ‘Alexia lekkerste prinsesje’ (30 juli)
‘Enorme viezerik’ Sander reageert op Alexia-rel (31 juli)
Sander na Alexia-rel: ‘Domrechts wil mij cancellen’ (31 juli)
Sander met dood bedreigd na ‘pedo-grapje’ over Alexia (1 augustus)
Shownieuws slacht Sander af na Alexia-rel: ‘Corpsbal!’ (1 augustus)
Diederik Jekel: ‘Sander Schimmelpenninck geen pedo’ (3 augustus)
Op1-Sander: ‘Telegraaf voert lastercampagne tegen mij’ (3 augustus)
Sander Schimmelpenninck huis uit gevlucht na ‘Alexia’ (4 augustus)

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen