Diederik Jekel: ‘Sander Schimmelpenninck geen pedo’

Diederik Jekel ergert zich er dood aan dat Sander Schimmelpenninck wordt verweten een pedofiel te zijn. Hij vindt dat echt veel te ver gaan. Dat zegt de RTL Boulevard-ster op Twitter. Sander lag vorige week onder vuur omdat hij prinses Alexia (15) vorige week het ‘lekkerste’ Oranje-zusje noemde. Een foute grap van iemand die zich voortdurend erg onsympathiek uit, maar dat maakt hem natuurlijk nog geen pedofiel. Diederik ergert zich aan de opgefoktheid op de socials.

Laten we even kalmeren, vindt Diederik. “Zullen we met z’n allen weer wat minder aan de 2020-socialmediacoke zitten en een beetje relaxen? Sander valt niet op kinderen, ik vraag me oprecht af hoe racistische Johan D. is en Akwasi was ff boos. Allemaal kun je het smakeloos vinden en mensen erop aanSPREKEN. Prima. Klaar.

Sander wordt hierdoor alleen maar recalcitranter, denkt de Boulevard-host. “Zullen we gewoon weer eens praten zonder meteen elkaar kapot te willen maken? Hoe harder je Sander bedreigt hoe harder hij schijt eraan wilt hebben. Zo werkt dat. Idem voor Johan en Akwasi en alle anderen in de wereld. Wees het oneens, ga het gesprek aan, maar chill mensen!

Wat vindt hij zelf van Sander, die hoofdredacteur is van Quote en presentator van Op1? “Ik vind Sander vaak briljant en soms vreselijk akelig op de man spelen en mensen kapot schrijven net als Youp. Daar ben ik niet van.

Sander, die hoofdredacteur is van Quote en presentator van Op1, is naar eigen zeggen met de dood bedreigd vanwege zijn Alexia-uitspraak. Veel mensen vonden de uitspraak veel te ver gaan, waaronder Patty Brard.

Lees ook:
Sander Schimmelpenninck: ‘Alexia lekkerste prinsesje’ (30 juli)
‘Enorme viezerik’ Sander reageert op Alexia-rel (31 juli)
Sander na Alexia-rel: ‘Domrechts wil mij cancellen’ (31 juli)
Sander met dood bedreigd na ‘pedo-grapje’ over Alexia (1 augustus)
Shownieuws slacht Sander af na Alexia-rel: ‘Corpsbal!’ (1 augustus)

Foto: RTL, NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen