Geen A-sterren in VIP-variant Ik Weet Er Alles Van

Er doen geen A-sterren mee aan de VIP-editie van de dagelijkse Ruben Nicolai-quiz Ik Weet Er Alles Van, die vanaf 17 augustus de kead-in vormt van de talkshow van Eva Jinek. Dat blijkt uit de kandidatenlijst die RTL 4 heeft onthuld. De kijker moet het doen met B-garnituur als presentator Eddy Zoëy, actrice Melissa Dorst, danseres Euvgenia Parakhina en youtuber Nienke Plas. Net als Dave von Raven, Rintje Ritsma en Robèrt van Beckhoven zijn zij te zien in de eerste uitzendweek.

Net als de gewone kandidaten, zullen de BN’ers proberen te bewijzen dat ze echt álles weten van hun eigen hobby. “Elke VIP-deelnemer heeft een verrassende hobby in petto, waar ze werkelijk álles van zeggen te weten. Maar ís dat ook écht zo – of overschatten ze zichzelf?

Eddy weet naar eigen zeggen alles van vogels, Melissa van Japan, Euvgenia van Duitsland, Nienke van Hans Teeuwen, Dave van The Beatles, Rintje van motorsport en Robèrt van voetbal.

Te gast in de tweede week, met tussen haakjes hun vermeende specialismen, zijn Maik de Boer (GTST), Gers Pardoel (Kanye West), Fajah Lourens (paarden), Samantha Steenwijk (Formule 1), Tania Kross (Game of Thrones), Steven Brunswijk (superhelden) en Martine Sandifort (spiritualiteit).

De VIPS-editie van Ik Weet Er Alles Van! zal als late-night editie van de reguliere quiz twee weken te zien zijn vanaf 17 augustus, elke maandag tot en met donderdag om 21.30 uur bij RTL 4.

De reguliere editie van Ik Weet Er Alles Van! blijft van maandag tot en met donderdag te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen