Marianne Zwagerman lust geen koffie, doet coronatest

Marianne Zwagerman heeft zich laten testen op het coronavirus, omdat ze al een paar weken geen koffie meer lust. Dat vertelt de mediakenner in een bericht op Twitter. Bij klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk kan men zich in Nederland laten testen op het virus. Aangezien Marianne al twee weken ineens geen koffie meer lust, begonnen alle alarmbellen bij haar te rinkelen en is ze in de vijfde versnelling naar de GGD gereden.

Marianne maakt een heel eigenaardige periode door, waar ze niet helemaal vat op krijgt. “Ik lust al bijna 2 weken geen koffie meer. Ga toch maar weer eens een poging wagen“, twitterde ze.

Het mocht niet baten: Marianne heeft haar kopje wederom laten staan. “Het leven heeft geen zin zonder koffie dus Victor sleepte me naar de teststraat“, zegt ze, verwijzend naar een vriend van de familie.

Uiteindelijk bleek ze geen corona te hebben. “Er werd geen oorzaak gevonden. Maar wel grappig om dat systeem van de GGD even te testen.”

Wat vindt ze ervan? “Conclusie: er zijn wat verbeterpunten maar veel respect voor de mensen die daar aan het werk zijn.

Er zijn overigens meer redenen waarom koffie ineens niet meer lekker kan smaken, waaronder een zwangerschap en koffiebonen die over de houdbaarheidsdatum heen zijn.

Het is in elk geval geen corona en daar is Marianne gerustgesteld over. “Smaakverlies is namelijk een SYMPTOOM.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen