RTL Boulevard gooit Anna Nooshin wéér voor de bus

RTL Boulevard is er goed in om zijn eigen gezichten de hand boven het hoofd te houden, maar voor Anna Nooshin wordt een uitzondering gemaakt. Zij werd gisteren wederom voor de bus gegooid door haar collega’s. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Anna zorgde een paar weken terug voor de mediablunder van de zomer toen ze haar hoofd arrogant wegdraaide na een kritische vraag van een Telegraaf-journalist. Ze wilde zich verantwoorden voor haar coronamiddelvinger.

Het arrogante en leeghoofdige imago van Anna Nooshin kreeg daardoor nóg een knauw. Ze wil de pr-blunder het liefst zo snel mogelijk vergeten, maar RTL Boulevard besloot gisteren om de uitzending er drie weken na dato nóg een keer mee te openen.

RTL Boulevard had het in de uitzending over de rol van influencers in de coronacrisis, naar aanleiding van de influencertokkies die de avond ervoor aan tafel zaten bij Op1. De showrubriek scheerde Anna Nooshin over één kam met dit gezelschap.

Bridget Maasland: “Als je niet beter zou weten, zou je denken dat sommige influencers immuun zijn voor het coronavirus. Onlangs nam Anna Nooshin alle coronamaatregelen niet even serieus en daar werd ze op aan gesproken. Maar dat de influencer de coronaregels aan de laars lapt is geen fake news.

Vervolgens kwam Anna Nooshin in beeld, die alle coronaregels aan haar laars lapte bij de opening van haar Instagram-museum. Daarna werden ook nog wat fragmenten uit Op1 vertoond.

Bridget: “Influencers en sterren die moeten ons nu gaan vertellen hoe we ons eigenlijk moeten gaan gedragen. Hoe vind je die tendens?

Tv-kenner Rob Goossens daarop: “Influencers blijken kleuters te zijn die op rare websites komen en op basis daarvan tot heel bijzondere conclusies komen.

Met zulke vrienden heeft Anna Nooshin geen vijanden meer nodig.

Lees ook:
Insta-museum Anna Nooshin duurder dan Rijksmuseum (2 juli)
Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (3 juli)
Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’ (4 juli)
Bart Ettekoven walgt van ‘arrogante kop’ Anna Nooshin (4 juli)
Mark Koster vindt Anna ‘geen kritiek aub’ Nooshin triest (5 juli)
Nooshin schrok dat Telegraaf hele interview online zette (7 juli)
‘Journalist die Anna Nooshin vernederde is een schatje’ (8 juli)
78 procent eens met Bart: ‘Anna Nooshin is arrogant’ (16 juli)
Tim Hofman boos: ‘Anna Nooshin is géén leeghoofd!’ (16 juli)

Foto: Telegraaf

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen