‘Journalist die Anna Nooshin vernederde is een schatje’

Het was hét mediamoment van vorige week: de enorme pr-blunder van Anna Nooshin voor de camera van De Telegraaf. Toen de verslaggever van de krant haar vroeg waarom de 1,5-meter-regel volledig werd genegeerd tijdens de opening van haar Instagram-museum, verdween haar fake glimlach om arrogant te verwijzen naar haar pr-dame. Op een gegeven moment brak ze het interview af. Die beelden hebben haar behoorlijk in het nauw gebracht. Maar wie is die journalist die haar ten val bracht?

Het gaat om het ‘schatje’ van de redactie, Max van den Broek, onthulde Telegraaf-bekendheid Rob Goossens gisteren in RTL Boulevard. “Ik vind het heel bijzonder dat ze zich door mijn collega Max heeft laten overrompelen, want Max is echt een schat van een jongen en als je daar al bang voor bent…

Max van den Broek (zie onderstaand) vindt het heel erg leuk dat Rob Goossens hem zo heeft gecomplimenteerd op de nationale televisie. “Oh Rob… ❤️“, zegt hij.

Max is volop actief als verslaggever van De Telegraaf. Gelukkig had hij de afgelopen weken ook iets leukers te doen dan Anna Nooshin interviewen: hij is door Europa heen gereisd om de lezers van de krant te laten zien hoe het is om te reizen in coronatijd.

Op één van zijn Insta-foto’s poseert hij in Tirol. “Leuk verhaal: na deze foto was ik mijn portemonnee kwijt aangezien ik het nodig vond om hem voor de foto uit mijn broekzak te halen. Gelukkig zijn Oostenrijkers schijnbaar erg lief en had iemand hem afgegeven bij een restaurantje in de buurt.

Helaas voor Anna geen payback-time voor Max dus.

Lees ook:
Insta-museum Anna Nooshin duurder dan Rijksmuseum (donderdag)
Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (vrijdag)
Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’ (zaterdag)
Bart Ettekoven walgt van ‘arrogante kop’ Anna Nooshin (zaterdag)
Mark Koster vindt Anna ‘geen kritiek aub’ Nooshin triest (zondag)
Nooshin schrok dat Telegraaf hele interview online zette (dinsdag)

Foto: Telegraaf

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen