Tim Hofman boos: ‘Anna Nooshin is géén leeghoofd!’

Geplaatst op do 16 jul 2020 om 15:30

Tim Hofman vindt het niet leuk dat zijn maatje Anna Nooshin vaak zo negatief in het nieuws is. Ze is enorm slim en bovendien een goed persoon. Dat laat de tv-ster weten op Twitter. Tim las gisteren ergens dat Anna een ‘leeghoofdig gymmeisje’ werd genoemd en dat vindt hij niet kies. Daar heeft de presentator natuurlijk wel een punt: dat ze zich de hele dag bezighoudt met leeghoofdige activiteiten, wil niet zeggen dat ze zelf ook leeghoofdig is. “Ff opnemen voor maatje Anna Nooshin.

De presentator steekt Anna een hart onder de riem: “De Iranese vluchteling die hier in NL zonder vader van AZC naar AZC ging om vervolgens cum laude af te studeren, met succes een imperium bouwde, goeie gesprekspartner is, fantastische muzieksmaak heeft en goed voor haar omgeving is en zorgt.”

We moeten haar niet afrekenen op haar uit de hand gelopen Telegraaf-interview, vindt Tim. “Erg leuk mens is het in ieder geval, doet zo’n (absoluut) dom Telegraaf-foutje of de vorm van haar lichaam niks aan af. Ik dacht: ik rot het hier even neer, zodat iedereen met z’n zure ass weer wat te ouwehoeren heeft toch.

Al met al schiet Tim dus flink uit zijn slof. Voor wie is zijn tweet bedoeld? “Weetje ging vooral over mensen hier die altijd een muil vol hebben over haar, ook als ze niks fout doet behalve knap, succesvol en vrouw zijn met een Instagram-account waar wat filters en sponsors overheen hangen. Alsof ze een misdadiger is hahaha.

BNNVARA-collega Renze Klamer is het helemaal eens met Tim. “Helemaal eens. Wat een onnodige azijnpisserij over haar. Van haar ondernemersdrive en doorzettingsvermogen kun je een hoop leren“, zegt hij, al kan het natuurlijk ook cynisch bedoeld zijn.

Negatieve reacties

De tirade van Tim leidt tot veelal negatieve reacties over Anna Nooshin. “Allemaal leuk en aardig, maar zie Anna Nooshin toch vooral als teken aan de wand voor het verheerlijken van oppervlakkigheid en koppelen daarvan aan een verdienmodel, met die nieuwe insta experience als nieuw ‘hoogtepunt’. Hogere entree prijzen dan bijvoorbeeld het Rijksmuseum…“, zegt Rob.

En Maverick: “Wel zonde als je cum laude afstudeert en dan home video’s gaat maken om jonge meisjes nutteloze troep mee te verkopen. Het verhaal had een mooiere uitkomst kunnen hebben. Die domme shit ‘een imperium’ noemen is ongeveer alles wat er mis is met de wereld. Imperium van de leegheid.

En Giro 666: “Wel jammer dat ze female empowerment preached maar tegelijkertijd (vrouwelijke) creatieven uitbuit, en dat ik vaker narigheid hoor over haar via. Maar goed, mensen zijn geen ééndimensionale wezens. Denk alleen dat intellect en businessvermogen los staan van een goed persoon zijn.

De Twitter-discussie over Anna Nooshin vindt u onderstaand.

Lees ook:
Insta-museum Anna Nooshin duurder dan Rijksmuseum (2 juli)
Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (3 juli)
Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’ (4 juli)
Bart Ettekoven walgt van ‘arrogante kop’ Anna Nooshin (4 juli)
Mark Koster vindt Anna ‘geen kritiek aub’ Nooshin triest (5 juli)
Nooshin schrok dat Telegraaf hele interview online zette (7 juli)
‘Journalist die Anna Nooshin vernederde is een schatje’ (8 juli)
78 procent eens met Bart: ‘Anna Nooshin is arrogant’ (vandaag)

Foto: YouTube, BNNVARA
46 Reacties op “Tim Hofman boos: ‘Anna Nooshin is géén leeghoofd!’”


 1. El

  Tim is aan het voorsorteren om eventueel een kans te maken bij Anna, mocht zijn huidige relatie op de klippen lopen. Of Anna komt in het echt leuker en interessanter over dan hoe ze op tv is, dat kan natuurlijk ook en dan heeft Tim gelijk.

 2. Suckerpunch

  Tim: welcome to simpnation!

  Ook weer smaad zeker hé?

 3. Gerard Cocks

  Anna Nooshin is OF een hele goede actrice die al jaren een talentloos, arrogant leeghoofdje speelt OF een talentloos, arrogant leeghoofdje.

 4. Ron

  Die Klamer kon al niet veel goed doen, maar zijn reactie hier op doet eveneens de deur hartstikke dicht…

 5. ikweethetbeter

  Ze komt wel over als een leeghoofd !!!!!

 6. Logicus

  Dat ‘leeghoofdmeisje’ is vrouws genoeg om zichzelf te verdedigen. Door een ‘nitwit’ als Tim H. verdedigd te worden, werkt eerder averechts.

 7. Minder of Mirjam

  Tsja als je blauwe ballen hebt dan ga je indruk op meisjes proberen te maken.

 8. karin

  zegt het ene leeghoofd tegen het andere leeghoofd.

 9. GW

  Ze is niet dom. Ze is echter wel het levende voorbeeld van alles van mijn generatie waar ik een bloedhekel aan heb: übernarcistisch, navelstaarderig, oppervlakkig en denken dat alles wat ze aanraakt in goud verandert. Ook dat egoblaadje van d’r: Alter. Echt, hoe gepreoccupeerd met jezelf kan een mens zijn?

  Ook haar “bijdrages” aan RTL Boulevard en RTL Late Night kan ik me nog herinneren… had gewoon plaatsvervangende schaamte.

 10. Curryworst

  Dat vluchtelingverhaal over haar is ook verdacht.
  Gevlucht met hele familie naar Nederland vanuit Iran. Dus mét vader
  Veel ruzie in huis en de vader besloot terug te keren naar Iran.
  Als je terugkeert naar een land waaruit je eerder moest vluchten omdat je voor je leven vreesde dan klopt er iets niet aan dat asi elzoekersverhaal.

 11. Misutoria

  Anna Nooshin vind ik niet bepaald zo laag begaafd als mensen zeggen, In Hollands Next Top Model heeft ze laten zien een nette keurige dame te zijn waarmee je een goed gesprek kan voeren. Ik als goed gefortuneerde dame zegt dat.

 12. Laiyla

  Misschien geen leeghoofd maar als alles klopt wat ik lees zou ze dus hele andere dingen kunnen beteken voor de mensheid maar ze heeft gekozen voor het leeghoofd vak van ‘influencer’ LOL

 13. Annie Boomsma

  Maar wat zal Ab hier van vinden?

 14. repel

  Waar is meneer Tim een ster in????

 15. Tim H

  Ze is zo intelligent dat ze door heeft dat ze met leeghoofdigheid veel geld kan verdienen.

 16. ZeerNetteDame

  Leeghoofden herkennen andere leeghoofden vaak niet. Een soort blinde vlek is het. Dat zie je trouwens ook op deze website. Anna is wel degelijk een leeghoofd en Tim ook. Als hij geen transge nder man was geweest, dan was hij nooit met zijn kop op televisie gekomen. Het gaat niet meer om kwaliteit; het is een schande!

 17. Paul

  Zwakkelingen die elkaar beschermen LOL

 18. Lies

  Beste Tim, je bent een topper net als Anna!

 19. Paul

  Ze is zoveel meer dan al dat plebs achter de desk bij RTL Boulevard.

 20. Liever Chinees

  Twee mensen zonder wie de wereld prima door blijft draaien. Niemand heeft iets aan deze volstrekt nutteloze figuren. Ze zullen dan ook niet worden gemist.

 21. Cor Netto

  Het zegt iets over wat Tim onder uhhh… diepgang verstaat.

 22. Harry

  Het is heel simpel:

  Al wie nood heeft aan de troost-

  rijke woorden de heer Hofman is

  zeer te betreuren. Dus gelieve

  deze Iranese vluchtelinge die

  in NL zonder vader van AZC

  naar AZC ging, om vervolgens

  cum laude af te studeren, met

  succes een inperium bouwde,

  goede gesprekspartner is, fan-

  tastische muzieksmaak heeft

  en goed voor haar omgeving

  is en zorgt, voorzichtig te

  benaderen en haar met

  veel geduld, liefde en respect

  weer het geloof in haar

  narcistische bestaan terug

  te geven. Alvast bedankt.

  Ad astra per aspera!

 23. critikast

  Hofman…mogen we jou ook niet afrekenen op je huisvredebreuk met draaiende camera ? Je hebt voor eens en voor altijd toen bewezen dat je niets weet van journalistiek en ook niet op de hoogte bent hoe fatsoenlijke mensen zich moeten gedragen. Je bent een slecht voorbeeld met je overdreven tattoos en je geveinasde interesse in hulpbehoevende asielzoekers. Je bent alleen maar uit op eigen succes en winstbejag ! Je bent zum kotzen !!

 24. dubbelaar

  2x niks is nog steeds niks…

 25. Dartsfan

  ‘ Tim las gisteren ergens dat Anna een ‘leeghoofdig gymmeisje’ werd genoemd’ Ergens? Op deze site bedoel je!

 26. Tanja

  Maar je vriendin is wel een leegkut, Tim. Want seks met jou dat mot ze niet.

 27. Bears’den

  Dit is Arie 2.0 !!

  Bah Bah..

 28. Dr. Bibber

  Pff die Tim, wat een uiterlijk vertoon. Staat me allemaal net iets te zelfbewust met zijn volgetatooeerde armen zijn diepe vragen kracht bij te zetten in zijn interviews. Een dun laagje chroom over een dik gezwollen ego.

 29. Nadia

  Eh, we rekenen haar ook niet af op dat Telegraafinterview. Dit wijf lult al vanaf dag 1 domme leeghoofdige bagger. O.a. in leeghoofden-roddelshow Boulevard op leeghoofdenzender RTL. Het lijkt me toch wel dat we na al die jaren stront uit haar strot kunnen concluderen dat dit een enorme leeghoofd is.

 30. Nadia

  O, ik lees dat ze een fantastische muzieksmaak heeft. Nee, dan neem ik mijn woorden terug. Tegen zo’n argument kan ik niet op.

 31. Trudy

  De influencer triestheid ten top: Anna Nooshin

 32. Meneer de Uil 🐦

  Jeeeeejuh!

 33. Carrie

  Ze is gewoon niet zo heel aardig. Vraag maar aan ex-collega’s.

 34. MarcoB

  Anna is lekker en ik heb al een paar keer geile avonturen mer haar beleeft.

 35. 123

  Dit is iets dat ík nooit zal zeggen op dit soort pagina’s, maar voor deze keer maak ik een uitzondering: Tim heeft seks nodig. Ik wil ‘m wel doen (gratis en voor niets). Ik blij, hij blij, de rest van NL blij. In elk geval voor een aantal weken.

 36. retemb

  Very true. Anna is a best influencer and she have no concurrention of othere influencer. A good hero

 37. Arie Schoenlepel

  Zum Kotzen🤮al die leeghoofden als Tim, Renze, Anna, miss Piggy 🐷 aka Nikkie de Jager en al die andere insta-mafklappers. Als ze elkaar gaan verdedigen weet je wel hoe laat het is; “Einde van een (nietsnutten) tijdperk“🤗

 38. Leeghoofdig Repliek

  Helpt niet dit.
  Ga nou ff stoppen met mensen eerst zielig vinden, van AZC naar azc gesleurd in een gezin zonder vader (snik) en dan studeren gaan (oooh, wat G o e d) en daarmee zo succesvol zijn dat de rest van de wereld alles, maar dan ook a l l e s fantastisch moet vinden wat Anna doet. Want Tim Hofman vind dat dat moet.
  Nou dacht het ff niet.
  Ik vind haar tieten fantastisch en ik zou haar doen.
  En verder vind ik het allemaal prima, mits ik er geen mening over hoef te hebben.
  En die linkse kut van een Tim Hofman maakt een heleboel plezier kapot uit dit verhaal dus ik heb liever dat ie zich niet bemoeit hiermee en verder z’n politiek correcte bek dicht houdt. Dat is beter voor iedereen.

 39. Debbie

  Tim Hofman krijgt thuis geen seks: ‘Pik in stofzuiger’ Tim Hofman wordt behoorlijk in zijn hemd gezet door zijn vriendin Lize Korpershoek. Ze wordt niet meer opgewonden van hem, ziet op tegen de seks die ze één keer per maand hebben en schreeuwt dat ook nog eens van de daken.
  Tim zoekt het bij Anna. Helaas voor hem vindt vriendin Lize Korpershoek het niet oké als hij seks buiten de deur gaat zoeken dus voorlopig blijft het bij stiekem onaneren op de afbeeldingen van andere mensen m/v.

 40. Tommmm

  Er is al veel langer kritiek op Anna en ik heb ook bizarre verhalen gehoord van iemand die achter de schermen werkte bij Hollands Next Top Model.

 41. Máxima de Bourbonham

  Anna is een slimme dame maar heeft geen hoge gunfactor en dat is waarschijnlijk haar arrogantie. Bij de Desk van Boulevard kwam haar kennis alleen van internet. Fiona die had wel parate kennis. Haar business model is is goed doordacht en ze wil snel cashen. Het Telegraaf incident heeft haar niet goed gedaan.

 42. Zomaar een persoon

  Tim valt nogal hard van z’n voetstuk. Ik had hem nou niet ingeschat als iemand die Anna Nooshin adoreert.

 43. Mark

  Is tenminste één van de weinige vluchtelingen die wel iets uitvoert. De meeste gelukszoekers uit veilige landen (meestal van die jongemannen, tikkende tijdbommen, halve verkrachters) voeren geen klap uit en profiteren alleen van het systeem en alle gratis faciliteiten in NL.

 44. Azijniskut

  Er zijn genoeg mensen die geen succes kunnen bereiken en toch interesse hebben in voornamelijk mode (waar ze bekend mee is geworden). Je kan het oppervlakkig vinden maar haar studie communicatie heeft zeker raakvlakken met wat zij in het dagelijkse leven doet. Er zullen rijen met vrouwen zijn die of dezelfde route bewandelen of op een andere manier en met ervaring proberen te staan waar zij nu staat. Er zijn ook mensen die fashion studeren dus het is niet: ‘de oppervlakkige bagger’ waar men haar voor beschuldigd. Als je echt oppervlakkige bagger wilt ga dan naar de INHolland of naar mijn mening ongeveer 85% van alle alfa studies wereldwijd.

 45. Hanselientje

  @Tommmm vr 17 jul 2020 om 1:21: Verteeeeeeeel!

 46. CarlaMarks

  Tim schopt graag tegen alles aan wat ook maar een beetje ruikt naar kapitalisme. Maar als het om zijn dinnetje Anna gaat die de American, uhhh Hollandse, Droom verwezenlijkt doet hij graag een oogje dicht. Hou toch op salonsocialist!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.