Tim Hofman boos: ‘Anna Nooshin is géén leeghoofd!’

Tim Hofman vindt het niet leuk dat zijn maatje Anna Nooshin vaak zo negatief in het nieuws is. Ze is enorm slim en bovendien een goed persoon. Dat laat de tv-ster weten op Twitter. Tim las gisteren ergens dat Anna een ‘leeghoofdig gymmeisje’ werd genoemd en dat vindt hij niet kies. Daar heeft de presentator natuurlijk wel een punt: dat ze zich de hele dag bezighoudt met leeghoofdige activiteiten, wil niet zeggen dat ze zelf ook leeghoofdig is. “Ff opnemen voor maatje Anna Nooshin.

De presentator steekt Anna een hart onder de riem: “De Iranese vluchteling die hier in NL zonder vader van AZC naar AZC ging om vervolgens cum laude af te studeren, met succes een imperium bouwde, goeie gesprekspartner is, fantastische muzieksmaak heeft en goed voor haar omgeving is en zorgt.”

We moeten haar niet afrekenen op haar uit de hand gelopen Telegraaf-interview, vindt Tim. “Erg leuk mens is het in ieder geval, doet zo’n (absoluut) dom Telegraaf-foutje of de vorm van haar lichaam niks aan af. Ik dacht: ik rot het hier even neer, zodat iedereen met z’n zure ass weer wat te ouwehoeren heeft toch.

Al met al schiet Tim dus flink uit zijn slof. Voor wie is zijn tweet bedoeld? “Weetje ging vooral over mensen hier die altijd een muil vol hebben over haar, ook als ze niks fout doet behalve knap, succesvol en vrouw zijn met een Instagram-account waar wat filters en sponsors overheen hangen. Alsof ze een misdadiger is hahaha.

BNNVARA-collega Renze Klamer is het helemaal eens met Tim. “Helemaal eens. Wat een onnodige azijnpisserij over haar. Van haar ondernemersdrive en doorzettingsvermogen kun je een hoop leren“, zegt hij, al kan het natuurlijk ook cynisch bedoeld zijn.

Negatieve reacties

De tirade van Tim leidt tot veelal negatieve reacties over Anna Nooshin. “Allemaal leuk en aardig, maar zie Anna Nooshin toch vooral als teken aan de wand voor het verheerlijken van oppervlakkigheid en koppelen daarvan aan een verdienmodel, met die nieuwe insta experience als nieuw ‘hoogtepunt’. Hogere entree prijzen dan bijvoorbeeld het Rijksmuseum…“, zegt Rob.

En Maverick: “Wel zonde als je cum laude afstudeert en dan home video’s gaat maken om jonge meisjes nutteloze troep mee te verkopen. Het verhaal had een mooiere uitkomst kunnen hebben. Die domme shit ‘een imperium’ noemen is ongeveer alles wat er mis is met de wereld. Imperium van de leegheid.

En Giro 666: “Wel jammer dat ze female empowerment preached maar tegelijkertijd (vrouwelijke) creatieven uitbuit, en dat ik vaker narigheid hoor over haar via. Maar goed, mensen zijn geen ééndimensionale wezens. Denk alleen dat intellect en businessvermogen los staan van een goed persoon zijn.

De Twitter-discussie over Anna Nooshin vindt u onderstaand.

Lees ook:
Insta-museum Anna Nooshin duurder dan Rijksmuseum (2 juli)
Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (3 juli)
Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’ (4 juli)
Bart Ettekoven walgt van ‘arrogante kop’ Anna Nooshin (4 juli)
Mark Koster vindt Anna ‘geen kritiek aub’ Nooshin triest (5 juli)
Nooshin schrok dat Telegraaf hele interview online zette (7 juli)
‘Journalist die Anna Nooshin vernederde is een schatje’ (8 juli)
78 procent eens met Bart: ‘Anna Nooshin is arrogant’ (vandaag)

Foto: YouTube, BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen