Mark Koster vindt Anna ‘geen kritiek aub’ Nooshin triest

Mediadeskundige Mark Koster vindt het buitengewoon triest dat Anna Nooshin geen kritische vragen van journalisten wil beantwoorden. Dat laat hij weten op Twitter. Anna heeft vrijdag een Instagram-museum geopend in Amsterdam waarvan de kaartjes nog duurder zijn dan die van het Rijksmuseum en vierde dat met een uitbundige perslunch, waar de hele influencergemeenschap solidair schijt had aan de 1,5-meter-regels. Een vraag daarover van De Telegraaf weigerde ze te beantwoorden.

Wát een vertoning, zegt Koster. “Triest. Je opent een flauwekulclub en bent boos dat De Telegraaf geen behaagziek item maakt. Anna Nooshin en de vrije pers is als Willem van Hanegem in een Ajax-shirt. Ze denkt dat journalisten er zijn voor haar public relations.

Telegraaf-jouranliste Esther Kleuver is het daarmee eens. “De pers mag dus wel massaal op komen draven om reclame voor je nieuwe toko te maken, maar oh wee als iemand met een kritische vraag die roze bubbel doorprikt. Wijze les: de media is geen pr-bureau, Anna Nooshin.

De bekende fotograaf Thomas Schlijper vindt het een gênante vertoning. “Wanneer een journalist interviewt, gaat de geïnterviewde níet over de vragen.

Metro-redacteur Jelmer Visser: “Dit soort types kunnen toch alleen maar in het hier en nu op foto’s zijn en woorden voorlezen van een papiertje?

En De Stentor-journalist Phaedra Werkhoven: “Hoe arrogant kun je zijn?

Lees ook:
Insta-museum Anna Nooshin duurder dan Rijksmuseum (donderdag)
Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (vrijdag)
Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’ (zaterdag)
Bart Ettekoven walgt van ‘arrogante kop’ Anna Nooshin (zaterdag)

Foto: RTL, Telegraaf

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen