78 procent eens met Bart: ‘Anna Nooshin is arrogant’

Anna Nooshin is een van de minst geliefde persoonlijkheden in medialand. Er is vaak kritiek op haar leeghoofdige bezigheden, maar ook op haar arrogante houding. Twee weken geleden was de kritiek niet mals toen ze in al haar arrogantie besloot om niet in te gaan op kritische vragen van een Telegraaf-journalist over de coronamaatregelen in haar Insta-museum. Weekend-baas Bart Ettekoven verweet haar een ‘arrogante kop’ en 78 procent van de Mediacourant-lezers is het eens.

De kritiek van Bart Ettekoven was pittig: “Ik heb echt verbáásd zitten kijken naar die arrogante kop die ze dan zo wegdraait naar zo’n pr-meisje. Zo van: help me, help me.

Op de Mediacourant-poll ‘Bart Ettekoven vindt dat Anna Nooshin een ‘arrogante kop’ heeft. Bent u het daarmee eens?’, waarop bijna 2.400 keer is gestemd, antwoordt 78 procent van de mensen ‘ja’ en slechts 22 procent van de mensen ‘nee’.

Anna heeft in elk geval geen pr-manager, want direct na haar blunder voor de camera van De Telegraaf besloot ze níet door het stof te gaan. Ze gaf aan alleen positieve vragen van media te willen beantwoorden. “Ik beantwoord altijd met liefde alle vragen die met goede intentie worden gesteld, hierbij kreeg ik dat gevoel echter niet. Het voelde als sensatiezoeken en daar wilde ik graag van wegblijven.

Pas toen de commotie aan bleef houden, ging Anna alsnog door het stof. “Ja, echt, mijn oprechte excuses voor dat interview. Ik kan ook niet anders dan daar heel cringy naar kijken. Ik snap volledig iedereen die me helemaal uitlacht. Ik begrijp het echt oprecht.

Gelukkig heeft De Speld vandaag positief nieuws, want volgens de satirische site is de egoverkleining van Anna succesvol verlopen. “Het zat me de hele dag in de weg. Het was loodzwaar om de hele dag te moeten dragen. Het voelt als een verlossing.

Lees ook:
Insta-museum Anna Nooshin duurder dan Rijksmuseum (2 juli)
Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (3 juli)
Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’ (4 juli)
Bart Ettekoven walgt van ‘arrogante kop’ Anna Nooshin (4 juli)
Mark Koster vindt Anna ‘geen kritiek aub’ Nooshin triest (5 juli)
Nooshin schrok dat Telegraaf hele interview online zette (7 juli)
‘Journalist die Anna Nooshin vernederde is een schatje’ (8 juli)

Foto: Telegraaf

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen