Quinty kan koffers pakken, man alwéér ontslagen

Geplaatst op za 25 jul 2020 om 9:00

Quinty Trustfull geniet met volle teugen van haar jetsetleven, maar echt settelen in het buitenland lukt maar niet: Frank de Boer en assistent Orlando Trustfull zijn nu alwéér ontslagen als clubtrainers. Na ultrakorte avontuurtjes bij Internazionale in Milaan in 2016 en Crystal Palace in Londen in 2017, laadde het Trustfull-stel vorig jaar de dozen in voor een verhuizing naar Atlanta. Een jaar later is het trainersduo daar echter ook al op straat gezet: de koffers kunnen nu weer gepakt worden.

Het heeft in elk geval langer geduurd dan de mannen van VI verwacht hadden. Vlak na de aanstelling van Frank en Ronald gierde René van der Gijp het uit: “Die is over zes weken weer thuis.

René had er heel weinig vertrouwen in. “Ach, die Frank de Boer heeft een kutelftal, dat wil je niet weten joh. Die heeft er drie achterin staan en die spelen zomeravondvoetbal en dan heeft ‘ie een paar verdedigende middenvelders die bij FC Zwolle gewisseld zouden worden. En dan heeft ‘ie vier lilliputters vooraan staan. Die vinden zichzelf heel goed. Hij wisselde ze en ze werden nog boos ook. Ze hadden geen knikker geraakt. Het is helemaal niets wat hij heeft daar.

Johan Derksen toen: “Die arme assistent van hem, Trustfull ja, gaat altijd mee met hem en die heeft de dozen nog niet uitgepakt of hij kan de verhuiswagen weer bellen. En dat arme vrouwtje van Trustfull, van Koffietijd, kan ook weer verhuizen.”

René: “Die gaat dadelijk met het vliegtuig en hoort in het vliegtuig dat ze weer terug kan. Dat is toch triest allemaal, hè?

‘Toestand met voetbal!!’

Het heeft al met al toch een jaar langer geduurd dan de heren hadden verwacht, maar feit is wel dat Quinty weer de koffers kan pakken. “Ja, het is een toestand met voetbal!“, zei ze een paar jaar geleden na het ultrakorte avontuur in Londen.

Ach, ik ben daar makkelijk in, je weet dat het in de voetbalwereld zo over kan zijn, je leert relativeren. Ons huis in Nederland is onze basis, dat hebben we gewoon aangehouden.

Eén ding is zeker: Orlando moet van Quinty snel weer solliciteren, want het jetsetleven bevalt haar erg goed. “Ongetwijfeld gaat hij op een dag weer ergens aan het werk. Dat hoop ik in elk geval wel“, zei ze na het Milaan-debacle.

Met Orlando heb ik de afspraak dat hij mij niets vertelt van de aanbiedingen die hij krijgt. Ik weet namelijk precies hoe ik dan reageer. In gedachten zie ik mijzelf dan al alles in zo’n stad regelen, terwijl dat veel te voorbarig is.

Foto: RTL
22 Reacties op “Quinty kan koffers pakken, man alwéér ontslagen”


 1. Kwebbeldick

  Gelukkig zijn haar billen in orde, las ik onlangs.

 2. Gondorf

  Frank de Boer is o.a. eruit geknikkerd, omdat zijn topspits en goalgetter Josef Martinez zwaar geblesseerd is.

 3. Gondorf

  Frank de Boer is o.a. bij Atlanta United ontslagen, omdat zijn topspits en goalgetter Josef Martinez zwaar geblesseerd is.

 4. Drs. Vijfje

  Volgende bestemming zal wel een Arabische zandbak of Chinees corona veldje worden, om daar nog wat voetbalmuntjes op te halen. En weet je wat, gelijk hebben ze!

 5. Harry

  Het is heel simpel:

  De heer Trustfull vliegt er overal uit.

  Het zou goed zijn als hij bij een

  Nederlandse club aan de slag zou

  gaan. Daar wordt-ie dan ook weer

  ontslagen maar dan vliegt hij

  er niet uit maar volstaat een

  ritje met de auto of -nog beter-

  de trein. Dat is een stuk milieu-

  vriendelijker. Doet-ie toch nog

  iets nuttigs gedurende zijn

  bestaan als assistent-trainer…

 6. Daniel

  Kunnen haar billen nog dikker worden

 7. Bep

  Het hoeft niet… ze willen zelf zo’n avontuur.

  Misschien een strandtent beginnen nu? Kan ook.

 8. Wachter

  Ze heeft er in ieder geval een paar mooie billen aan over gehouden, zo meldde ze onlangs, is ze toch niet voor niets naar Atlanta verhuisd. Hopelijk houden die billen stand in Nederland.

 9. Clint Blackstone

  Beter wordt het niet meer! Van dure modehuizen naar de Wibra. Dat mens moet eerst leren omgaan met 1500 per maand. En niet zo gewichtig doen. Want net als alle andere dure voetbalwijven stond ook zij niet voorop toen slimheid werd uitgedeeld!

 10. Paul Grijpstra

  Een goeie dikke reet is de basis.
  En verder ziet ze wel, wie het breed heeft kan breed zitten.

 11. Realist

  @ Clint Blackstone. Een ding is zeker: jij kent haar niet.

 12. Mario

  hij heeft er toch 2 prijzen gepakt met dat kutelftal.

 13. Peter Selie

  Die dikke billen van Quinty worden nu nog dikker, terwijl haar dochter niets heeft

 14. Teuntje

  De theemuts van Nederland oprotten aub

 15. azijnzeiker

  Seattle Sounders

 16. Mousse

  Waarom zo de nadruk leggen op het woord – alweer – . Zo werkt dat in de voetbalwereld. Quinty weet dat als vrouw van een trainer of voetballer.

 17. AxelF

  Q is good for uou.

 18. Marco borsato

  Die zou ik ook keihard willen scharen

 19. Guido den Aftrekker

  Ja en? Ze hebben hun best gedaan maar al het elftal verliest verdwijnt de trainer. Dat moet je niet op de persoon spelen.

 20. Knudde

  Quinty moet een beetje oppassen met haar eisen. Als vrouw op leeftijd begint die magie uit te werken. Voor ze er erg in heeft, ruilt Orlando haar in voor een jonger exemplaar.

 21. Van Halen

  Waarom laten ze zo’n schaap heen en weer vliegen,wat voegt ze toe? ja, de NPL betaalt haar salaris maar neem gewoon even iemand uit de buurt, dat interessante gedoe op niks af.

 22. Jordao

  Die Quinty doet allemaal zó interessant dat ze allemaal met dit en dat bezig is en dat ze invloedrijke personen (toevallig?) ontmoet. Voorlopig is ze zo afhankelijk van R. de Boer want als die (weer) ergens ontslagen wordt moet manlief Orlando braaf mee. Ik begrijp waarom die Orlanda niet zelfstandig iets zoekt , altijd maar afhankelijk van die de Boer. Risico voor ontslag voor R. de Boer is tegenwoordig zo groot dat je als assistent beter op kan verzekeren. Maar ja die Quinty ziet meteen weer dollartekens en dat ze weer duur kan shoppen en interessante mensen kan ontmoeten in exclusieve lunch cafe’s.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.