Quinty kan koffers pakken, man alwéér ontslagen

Quinty Trustfull geniet met volle teugen van haar jetsetleven, maar echt settelen in het buitenland lukt maar niet: Frank de Boer en assistent Orlando Trustfull zijn nu alwéér ontslagen als clubtrainers. Na ultrakorte avontuurtjes bij Internazionale in Milaan in 2016 en Crystal Palace in Londen in 2017, laadde het Trustfull-stel vorig jaar de dozen in voor een verhuizing naar Atlanta. Een jaar later is het trainersduo daar echter ook al op straat gezet: de koffers kunnen nu weer gepakt worden.

Het heeft in elk geval langer geduurd dan de mannen van VI verwacht hadden. Vlak na de aanstelling van Frank en Ronald gierde René van der Gijp het uit: “Die is over zes weken weer thuis.

René had er heel weinig vertrouwen in. “Ach, die Frank de Boer heeft een kutelftal, dat wil je niet weten joh. Die heeft er drie achterin staan en die spelen zomeravondvoetbal en dan heeft ‘ie een paar verdedigende middenvelders die bij FC Zwolle gewisseld zouden worden. En dan heeft ‘ie vier lilliputters vooraan staan. Die vinden zichzelf heel goed. Hij wisselde ze en ze werden nog boos ook. Ze hadden geen knikker geraakt. Het is helemaal niets wat hij heeft daar.

Johan Derksen toen: “Die arme assistent van hem, Trustfull ja, gaat altijd mee met hem en die heeft de dozen nog niet uitgepakt of hij kan de verhuiswagen weer bellen. En dat arme vrouwtje van Trustfull, van Koffietijd, kan ook weer verhuizen.”

René: “Die gaat dadelijk met het vliegtuig en hoort in het vliegtuig dat ze weer terug kan. Dat is toch triest allemaal, hè?

‘Toestand met voetbal!!’

Het heeft al met al toch een jaar langer geduurd dan de heren hadden verwacht, maar feit is wel dat Quinty weer de koffers kan pakken. “Ja, het is een toestand met voetbal!“, zei ze een paar jaar geleden na het ultrakorte avontuur in Londen.

Ach, ik ben daar makkelijk in, je weet dat het in de voetbalwereld zo over kan zijn, je leert relativeren. Ons huis in Nederland is onze basis, dat hebben we gewoon aangehouden.

Eén ding is zeker: Orlando moet van Quinty snel weer solliciteren, want het jetsetleven bevalt haar erg goed. “Ongetwijfeld gaat hij op een dag weer ergens aan het werk. Dat hoop ik in elk geval wel“, zei ze na het Milaan-debacle.

Met Orlando heb ik de afspraak dat hij mij niets vertelt van de aanbiedingen die hij krijgt. Ik weet namelijk precies hoe ik dan reageer. In gedachten zie ik mijzelf dan al alles in zo’n stad regelen, terwijl dat veel te voorbarig is.

Foto: RTL

22 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Jordao
juli 27, 2020 07:27

Die Quinty doet allemaal zó interessant dat ze allemaal met dit en dat bezig is en dat ze invloedrijke personen (toevallig?) ontmoet. Voorlopig is ze zo afhankelijk van R. de Boer want als die (weer) ergens ontslagen wordt moet manlief Orlando braaf mee. Ik begrijp waarom die Orlanda niet zelfstandig iets zoekt , altijd maar afhankelijk van die de Boer. Risico voor ontslag voor R. de Boer is tegenwoordig zo groot dat je als assistent beter op kan verzekeren. Maar ja die Quinty ziet meteen weer dollartekens en dat ze weer duur kan shoppen en interessante mensen kan ontmoeten in exclusieve lunch cafe’s.

Gast
Van Halen
juli 26, 2020 17:50

Waarom laten ze zo’n schaap heen en weer vliegen,wat voegt ze toe? ja, de NPL betaalt haar salaris maar neem gewoon even iemand uit de buurt, dat interessante gedoe op niks af.

Gast
Knudde
juli 25, 2020 17:12

Quinty moet een beetje oppassen met haar eisen. Als vrouw op leeftijd begint die magie uit te werken. Voor ze er erg in heeft, ruilt Orlando haar in voor een jonger exemplaar.

Gast
Guido den Aftrekker
juli 25, 2020 16:47

Ja en? Ze hebben hun best gedaan maar al het elftal verliest verdwijnt de trainer. Dat moet je niet op de persoon spelen.

Gast
Marco borsato
juli 25, 2020 15:13

Die zou ik ook keihard willen scharen

Gast
AxelF
juli 25, 2020 12:30

Q is good for uou.

Gast
Mousse
juli 25, 2020 12:27

Waarom zo de nadruk leggen op het woord – alweer – . Zo werkt dat in de voetbalwereld. Quinty weet dat als vrouw van een trainer of voetballer.

Gast
azijnzeiker
juli 25, 2020 11:49

Seattle Sounders

Gast
Teuntje
juli 25, 2020 11:45

De theemuts van Nederland oprotten aub

Gast
Peter Selie
juli 25, 2020 11:31

Die dikke billen van Quinty worden nu nog dikker, terwijl haar dochter niets heeft

Gast
Mario
juli 25, 2020 11:15

hij heeft er toch 2 prijzen gepakt met dat kutelftal.

Gast
Realist
juli 25, 2020 10:33

@ Clint Blackstone. Een ding is zeker: jij kent haar niet.

Gast
Paul Grijpstra
juli 25, 2020 10:30

Een goeie dikke reet is de basis.
En verder ziet ze wel, wie het breed heeft kan breed zitten.

Gast
Clint Blackstone
juli 25, 2020 10:16

Beter wordt het niet meer! Van dure modehuizen naar de Wibra. Dat mens moet eerst leren omgaan met 1500 per maand. En niet zo gewichtig doen. Want net als alle andere dure voetbalwijven stond ook zij niet voorop toen slimheid werd uitgedeeld!

Gast
Wachter
juli 25, 2020 10:09

Ze heeft er in ieder geval een paar mooie billen aan over gehouden, zo meldde ze onlangs, is ze toch niet voor niets naar Atlanta verhuisd. Hopelijk houden die billen stand in Nederland.

Gast
Bep
juli 25, 2020 10:06

Het hoeft niet… ze willen zelf zo’n avontuur.

Misschien een strandtent beginnen nu? Kan ook.

Gast
Daniel
juli 25, 2020 09:49

Kunnen haar billen nog dikker worden

Gast
Harry
juli 25, 2020 09:41

Het is heel simpel:

De heer Trustfull vliegt er overal uit.

Het zou goed zijn als hij bij een

Nederlandse club aan de slag zou

gaan. Daar wordt-ie dan ook weer

ontslagen maar dan vliegt hij

er niet uit maar volstaat een

ritje met de auto of -nog beter-

de trein. Dat is een stuk milieu-

vriendelijker. Doet-ie toch nog

iets nuttigs gedurende zijn

bestaan als assistent-trainer…

Gast
Drs. Vijfje
juli 25, 2020 09:35

Volgende bestemming zal wel een Arabische zandbak of Chinees corona veldje worden, om daar nog wat voetbalmuntjes op te halen. En weet je wat, gelijk hebben ze!

Gast
Gondorf
juli 25, 2020 09:33

Frank de Boer is o.a. bij Atlanta United ontslagen, omdat zijn topspits en goalgetter Josef Martinez zwaar geblesseerd is.

Gast
Gondorf
juli 25, 2020 09:28

Frank de Boer is o.a. eruit geknikkerd, omdat zijn topspits en goalgetter Josef Martinez zwaar geblesseerd is.

Gast
Kwebbeldick
juli 25, 2020 09:02

Gelukkig zijn haar billen in orde, las ik onlangs.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen