Quinty kan koffers pakken, man alwéér ontslagen

Quinty Trustfull geniet met volle teugen van haar jetsetleven, maar echt settelen in het buitenland lukt maar niet: Frank de Boer en assistent Orlando Trustfull zijn nu alwéér ontslagen als clubtrainers. Na ultrakorte avontuurtjes bij Internazionale in Milaan in 2016 en Crystal Palace in Londen in 2017, laadde het Trustfull-stel vorig jaar de dozen in voor een verhuizing naar Atlanta. Een jaar later is het trainersduo daar echter ook al op straat gezet: de koffers kunnen nu weer gepakt worden.

Het heeft in elk geval langer geduurd dan de mannen van VI verwacht hadden. Vlak na de aanstelling van Frank en Ronald gierde René van der Gijp het uit: “Die is over zes weken weer thuis.

René had er heel weinig vertrouwen in. “Ach, die Frank de Boer heeft een kutelftal, dat wil je niet weten joh. Die heeft er drie achterin staan en die spelen zomeravondvoetbal en dan heeft ‘ie een paar verdedigende middenvelders die bij FC Zwolle gewisseld zouden worden. En dan heeft ‘ie vier lilliputters vooraan staan. Die vinden zichzelf heel goed. Hij wisselde ze en ze werden nog boos ook. Ze hadden geen knikker geraakt. Het is helemaal niets wat hij heeft daar.

Johan Derksen toen: “Die arme assistent van hem, Trustfull ja, gaat altijd mee met hem en die heeft de dozen nog niet uitgepakt of hij kan de verhuiswagen weer bellen. En dat arme vrouwtje van Trustfull, van Koffietijd, kan ook weer verhuizen.”

René: “Die gaat dadelijk met het vliegtuig en hoort in het vliegtuig dat ze weer terug kan. Dat is toch triest allemaal, hè?

‘Toestand met voetbal!!’

Het heeft al met al toch een jaar langer geduurd dan de heren hadden verwacht, maar feit is wel dat Quinty weer de koffers kan pakken. “Ja, het is een toestand met voetbal!“, zei ze een paar jaar geleden na het ultrakorte avontuur in Londen.

Ach, ik ben daar makkelijk in, je weet dat het in de voetbalwereld zo over kan zijn, je leert relativeren. Ons huis in Nederland is onze basis, dat hebben we gewoon aangehouden.

Eén ding is zeker: Orlando moet van Quinty snel weer solliciteren, want het jetsetleven bevalt haar erg goed. “Ongetwijfeld gaat hij op een dag weer ergens aan het werk. Dat hoop ik in elk geval wel“, zei ze na het Milaan-debacle.

Met Orlando heb ik de afspraak dat hij mij niets vertelt van de aanbiedingen die hij krijgt. Ik weet namelijk precies hoe ik dan reageer. In gedachten zie ik mijzelf dan al alles in zo’n stad regelen, terwijl dat veel te voorbarig is.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen