Nooshin schrok dat Telegraaf hele interview online zette

Anna Nooshin had niet verwacht dat De Telegraaf het video-interview dat ze gaf over de opening van haar Instagram-museum integraal online zou zetten. Dat zegt de influencer in een vlog op YouTube. Anna weigerde in het interview de redelijke vraag te beantwoorden waarom de 1,5-meter-regel niet in acht is genomen op het openingsfeest van haar museum. Ze verwees eerst naar haar pr-dame, maar besloot het interview daarna af te kappen. De Telegraaf zette het ongemonteerd online.

Ze voelt zich erg voor schut staan. “Ja, echt, mijn oprechte excuses voor dat interview. Ik kan ook niet anders dan daar heel cringy naar kijken. Ik snap volledig iedereen die me helemaal uitlacht. Ik begrijp het echt oprecht.

Waarom gaf Anna niet gewoon antwoord? ” Wat ik daarop kan zeggen is dat ik op dat moment zó werd overrompeld door die vraag. Ik had het er gewoon best wel moeilijk mee om die te beantwoorden, omdat ik weet dat het om heel veel mensen gaat die daar waren en niet per se alleen maar over mij. Als het alleen maar over mij ging, dan had ik het veel makkelijker kunnen beantwoorden, maar ik kreeg een soort error in mijn hoofd.

Anna had verwacht dat De Telegraaf haar gestuntel eruit zou knippen. “Ik heb het heel dom aangepakt door het zo af te kappen. Ik wist ook niet dat ze het zo zouden uitzenden. Dat is hun persvrijheid natuurlijk, maar ja, weet je… Nogmaals: ik heb er echt ontzettend veel van geleerd. Ik voel me best wel dom. Ik zal in de toekomst proberen een beter voorbeeld te zijn.”

Maar waarom had ze nou lak aan die 1,5-meter-regel? “Het blijkt voor mij persoonlijk dat ik dit in het dagelijks leven nog weleens vergeet en ook nog weleens vergeet dat er heel veel ogen op je zijn gericht. Ik moet dat gewoon beter en slimmer aanpakken en het betere voorbeeld moet geven en ook de afstand moet bewaren, ook van mensen die ik veel zie en op zo’n dag met veel vrienden. Ik had dat gewoon niet zo moeten doen.”

Ik zou het heel jammer vinden als dit maar enigszins negatief weerkaatst op The Upside Down, omdat we daar zo onwijs veel werk in hebben gestoken.”

Lees ook:
Insta-museum Anna Nooshin duurder dan Rijksmuseum (donderdag)
Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (vrijdag)
Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’ (zaterdag)
Bart Ettekoven walgt van ‘arrogante kop’ Anna Nooshin (zaterdag)
Mark Koster vindt Anna ‘geen kritiek aub’ Nooshin triest (zondag)

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen