Nooshin schrok dat Telegraaf hele interview online zette

Geplaatst op di 07 jul 2020 om 16:40

Anna Nooshin had niet verwacht dat De Telegraaf het video-interview dat ze gaf over de opening van haar Instagram-museum integraal online zou zetten. Dat zegt de influencer in een vlog op YouTube. Anna weigerde in het interview de redelijke vraag te beantwoorden waarom de 1,5-meter-regel niet in acht is genomen op het openingsfeest van haar museum. Ze verwees eerst naar haar pr-dame, maar besloot het interview daarna af te kappen. De Telegraaf zette het ongemonteerd online.

Ze voelt zich erg voor schut staan. “Ja, echt, mijn oprechte excuses voor dat interview. Ik kan ook niet anders dan daar heel cringy naar kijken. Ik snap volledig iedereen die me helemaal uitlacht. Ik begrijp het echt oprecht.

Waarom gaf Anna niet gewoon antwoord? ” Wat ik daarop kan zeggen is dat ik op dat moment zó werd overrompeld door die vraag. Ik had het er gewoon best wel moeilijk mee om die te beantwoorden, omdat ik weet dat het om heel veel mensen gaat die daar waren en niet per se alleen maar over mij. Als het alleen maar over mij ging, dan had ik het veel makkelijker kunnen beantwoorden, maar ik kreeg een soort error in mijn hoofd.

Anna had verwacht dat De Telegraaf haar gestuntel eruit zou knippen. “Ik heb het heel dom aangepakt door het zo af te kappen. Ik wist ook niet dat ze het zo zouden uitzenden. Dat is hun persvrijheid natuurlijk, maar ja, weet je… Nogmaals: ik heb er echt ontzettend veel van geleerd. Ik voel me best wel dom. Ik zal in de toekomst proberen een beter voorbeeld te zijn.”

Maar waarom had ze nou lak aan die 1,5-meter-regel? “Het blijkt voor mij persoonlijk dat ik dit in het dagelijks leven nog weleens vergeet en ook nog weleens vergeet dat er heel veel ogen op je zijn gericht. Ik moet dat gewoon beter en slimmer aanpakken en het betere voorbeeld moet geven en ook de afstand moet bewaren, ook van mensen die ik veel zie en op zo’n dag met veel vrienden. Ik had dat gewoon niet zo moeten doen.”

Ik zou het heel jammer vinden als dit maar enigszins negatief weerkaatst op The Upside Down, omdat we daar zo onwijs veel werk in hebben gestoken.”

Lees ook:
Insta-museum Anna Nooshin duurder dan Rijksmuseum (donderdag)
Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (vrijdag)
Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’ (zaterdag)
Bart Ettekoven walgt van ‘arrogante kop’ Anna Nooshin (zaterdag)
Mark Koster vindt Anna ‘geen kritiek aub’ Nooshin triest (zondag)

Foto: YouTube
53 Reacties op “Nooshin schrok dat Telegraaf hele interview online zette”


 1. david

  Damage Control For Dummies

 2. Jaap Aap

  Dacht deze domme hoer dit echt? Hahahahaha

 3. Max

  Anna Nooshin vind ik een vies wijf met al die pakken make-up op dat smoelwertk.

 4. Jahoor

  Haar uitleg is dus “oeps vergeten”?

  wow

 5. Suckerpunch

  Zeg dat dan gewoon, dat je geen antwoord weet of overrompeld bent ipv “daar gaan we het ff niet over hebben”….

  En sluit dat museum over jezelf, mafkees

 6. 123

  Gelukkig heeft haar per-apparaat niet stilgezeten, want ze probeert zich er leuk uit kletsen. Maar niemand, anders dan haar ‘fans’, geloven dit natuurlijk! 🙈

 7. Albert Verhinderd

  Blijkbaar toch niet zo veel “influence”…

 8. 123

  *pr-apparaat

  Btw: zonder een enorm dikke laag make-up (zie foto; dit is, voor haar doen, weinig) ziet ze er eigenlijk erg slecht uit. Ik weet niet wat ze doet aan gezondheid, maar meer water drinken, minder diëten enz, zou al veel kunnen verhelpen.

 9. Casper

  Dan kan je toch verwachten van de Telegraf.

 10. HalloJumbo

  Terug naar Iran ermee.

 11. Captain Caveman

  Nee, ze wordt er niet aantrekkelijker door al die verantwoordelijkheid van haar museumpje. De vaste fans,10-12 jarige meisjes lopen onder streng toeziend oog van hun loverboys gezellig door een soort you tube paradijs !!

 12. Nick

  “Cringy”

  Echt hou je mond gewoon.

 13. Allstar's Reggae Band

  Influencers moeten vogelvrij worden verklaard! Voor dit soort afvalmensen mag de gerechtelijke macht best worden overgeslagen. Weg met die troep! NU!

 14. Astrid

  Artikel lees ik niet eens. Als ik die kop van dat domme wijf zie, moet ik spontaan schijten!
  Oprotten met die mongool!

 15. anoniem

  Het verbaasde mij ook! Normaliter lijkt onze media gewoon mee te werken met kritiekloze propaganda. Misschien omdat ze een buitenlandse achtergrond heeft?

 16. Simon Dekker

  Weet je wat het probleem is met deze wichten, de Anna Nooshins en de Wendy van Dijks van deze generatie mediamakers? Ze leven in een bubbel. Wat heet, ze leven in een HOOP bubbels. Één van die bubbels is ervoor om zich helemaal af te kunnen sluiten van negativiteit. Pure positiviteit, alleen dat laten ze toe in hun leven. Des te harder komt de klap aan als die bubbel plots barst. En tegelijk mogen ze zelf alles en iedereen de schuld geven van alles. Behalve zichzelf. Het ligt nooit aan hunzelf.

  Narcisme is een aandoening.

 17. Mediacourantlezert

  Cringy? Praat is gewoon normaal.

 18. Peter Plezier

  Anna Onzin je maakt het alleen maar erger en wat ben je een Ik- meisje.

 19. Hermann Boring

  Een error in haar hoofd. Yeah, right. Waar niks is kan ook niks gebeuren.

 20. Pieter

  Ik vind Anna Nooshin een knappe vrouw!

 21. Paul Grijpstra

  Ik zou haar doen.
  Mooie sensuele vrouw
  M’n complimenten.

 22. Paul Grijpstra

  Wie niet?

 23. Zalmneusje

  “Ik voel me best wel dom”. Ik denk dat dat de lading van jouw bestaan op deze aarde wel dekt.

 24. Het

  Kan Boomsma nog iets van leren. Hulde meid.

 25. Blinde Herdershond

  “Ik zou het heel jammer vinden als dit maar enigszins negatief weerkaatst op The Upside Down, omdat we daar zo onwijs veel werk in hebben gestoken.”

  Met deze laatste zin maakt ze alles wat ze daarvoor zei ongeloofwaardig.

 26. Anna Dombo

  Voor een flut interview moet ze buiten beeld ingefluisterd worden wat ze moest zeggen deze wereldberoemde influencer Anna Nooshin !
  Gelukkig is ze nu zo beschadigd dat haar carrière uit gaat als een nachtkaars!!!

 27. Carrie

  De online reviews van bezoekers van haar ‘museum’ liegen er trouwens ook niet om…

 28. Meneer Kotter uit Breda

  @Paul Grijpstra
  Ik niet. Ik paal liever mooie vrouwen ipv deze afgeragde dweil. Maar als het voor jou genoeg is…types zoals jij hangen ‘em overal in.

 29. Deze tekst is gemodereerd en goedgekeurd!

  Een influencer die zelf niet doorheeft wat de kracht is van haar eigen medium. Ha ha ha ha.

 30. Martini Blanco

  Voor deze aandoening is een officiële (volgens de DSM-5) classificatie: NARCISME

 31. Lies

  Wel een beetje raar, 34 jaar?

 32. Jan

  Geen aandacht meer aan besteden. Mensen (en bedrijven) geven haar vrijwillig geld. Lekker laten gaan en ben benieuwd hoe het gaat als ze een tiental jaren ouder is.

 33. Suckerpunch

  Insane narcistische reactie van haar kant hierop: “Mijn oprechte excuses ik ben mijzelf er nou nog meer van bewust dat ik een publiekelijk persoon ben”

  Nee….

  Dat ben je niet

 34. Oja

  Ze dacht dat ze in control was. Nou heb nieuws, dat tijdperk ligt al ver achter ons. Ze is zeer dom geweest en kletst nu kromme taal recht. Niet wrijven in een vlek zou ik zeggen. Einde oefening. En einde droom succesvol museum. Ego boven anderen komt met een prijs.

 35. Tim H

  Tja, soms moet je toch door het stof.

 36. Gwendolyn

  Kijk, had ze dit antwoord (laatste twee alinea’s) gegeven in het interview, dag was er niks aan de hand geweest.

 37. De echte Marijke

  Prima Anna, niks mis mee om er op terug te komen op deze manier.

 38. 123

  Stop Caring About Anna Nooshin (een referentie naar de YouTube-variant van Stop Caring About Amanda Bynes).

 39. J. Bloemheuvel

  Ik ken menig blondje dat aanmerkelijk
  slimmer is dan deze zgn brunette.
  Een intervieuw dat niet gepubliceerd
  wordt, laat mij niet lachen ipv gewoon
  zeggen hoe het zit dwingt meer respect
  af dan zulke domme smoezen/leugens(?).

 40. Meneer de Uil 🐦

  Wat een intense droevenis dit gekwebbel van deze mevrouw.

 41. Ikke

  Stop toch eens met alle negatieve kritiek, kijk eerst wat voor fouten je zelf maakt, maar als niet BN-er kraait daar geen haan naar. Wil je iemand uit de aandacht hebben, moet je ophouden met aandacht geven, zo wel positief als negatief.

 42. jm

  Wat ziet ze er eng uit?!
  En dat na één kritisch vraagje….
  Ga maar gauw plamuren en weer snel je veilige nepwereld in meid.

 43. Can you please pass the sauce

  Al die “influencertjes” praten nu steeds meer Engels, want dat is hip of cours.

 44. Hexx

  He media courant eat your snickers je bent jezelf niet…
  Waar is dat vileine gebleven?

 45. Liefhebbende Moeder

  Anna is een stiefmoeder.

 46. Bart van der Laar

  Wie?

 47. Hopsakees

  Ik vind het wel tof dat ze gewoon toegeeft dat ze het totaal verkeerd aangepakt heeft. Los van wat je voor de rest van haar vindt… er zijn maar weinig BN’ers (en dat is ze nu eenmaal inmiddels) die publiekelijk het boetekleed aantrekken.

 48. Caroline

  Wat ziet ze er slecht uit. Volgens mij gaat het al een tijd niet goed met haar. Ze zag er vroeger veel gezonder uit. Mentale problemen maken dat ze er ouder uitziet dan ze in werkelijkheid is

 49. Tvbubble

  Volgens mij heeft Anna een eetstoornis….veel te mager….die wallen onder haar ogen zijn met de juiste belichting zelfs niet meer weg te krijgen.

 50. Marq

  Tis en blijft een dom mokkel. net als al die “influencers”.

 51. Trudy

  Deze vrouw is toch echt volledig ongeloofwaardig geworden…
  Wie trapt nou nog in dat OnzinMuseum van haar..
  Weg met die rommel!!

 52. Jannie Venijnig

  Berouw komt na de zonde ,lelijke kech.

 53. Takki Tokki

  Die 1,5m afstand is alleen voor ons klootjesvolk bedoeld!!
  Onze wanne bn-ers hoeven zich daar niet aan te houden..
  Voor de camera’s doen ze alsof ze er wel mee bezig zijn en het goede voorbeeld geven…..
  Alles voor aandacht en geld bahbah walgelijke gasten zijn het.
  Ik vraag mezelf af hoelang het nog duurt voordat ze door de mand vallen met al die leugens en bedrog,om over het profiteren en schooien nog maar te zwijgen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.