Geschuif bij RTL na floppremière Meisje van Plezier 2

RTL 4 schuift met de programmering na de slecht bekeken start van het tweede seizoen van de Angela Schijf-serie Meisje van Plezier afgelopen zondag. De dubbele aflevering wordt herhaald in de hoop dat meer mensen aanhaken. Dat heeft de zender laten weten. De dubbele seizoensopener van Meisje van Plezier 2 werd afgelopen zondag tussen 21.30 en 23.30 uur door respectievelijk 571.000 kijkers (10 procent) en 422.000 kijkers (12 procent) bekeken en dat is erg laag voor duur drama.

RTL 4 heeft er nu voor gekozen om de Bridget Maasland-show De Zwakste Schakel vanavond om 21.25 uur uit de programmering te herhalen om daar nogmaals de première van Meisje van Plezier 2 uit te zenden.

Voor een heruitzending op prime time van de tweede aflevering is geen plek meer. Die wordt daarom zaterdagavond om 23.00 uur ‘nog een keer aangeboden’.

Hiermee hoopt RTL 4 dat de kijkcijfers van Meisje van Plezier 2 toch nog wat aantrekken. “We willen onze kijkers nog een kans bieden om op deze hedendaagse en intieme serie aan te haken.

Overigens staat het gehele tweede seizoen van Meisje van Plezier al vier maanden op Videoland, de Netflix van RTL.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen