Wendy van Dijk wint prijs met Canta-voor-Sem-rel

De door een slecht imago geplaagde SBS 6-ster Wendy van Dijk wint de Storm-in-een-glas-waterbokaal voor hét mediaophef-moment van 2019. Ze wint de prijs met haar Canta-surprise. Dat is dit weekend te lezen in Het Parool. Van Dijk gaf haar zoontje Sem begin dit jaar een peperdure, ogenschijnlijk gesponsorde Canta cadeau en plaatste het schaamteloze filmpje ervan op haar socials. Een proletarisch cadeau waarvoor ze haar grote fanbase op Instagram gebruikte.

Het Parool gunt Van Dijk daarom deze prijs. “Hoe ze met een stem alsof ze The Voice presenteerde het ding à 10.000 euro onthulde, de camerashots uit diverse hoeken die inzoomden op het brommobielenmerk: het was een zalig staaltje schaamteloze onlinemarketing, doch Echt Geen Gesponsorde Post.”

Oftewel: de krant gelooft helemaal niets van Van Dijk. “Het gevolg was massale kritiek op de idioot dure sigaar uit andermans doos, waarmee Van Dijk – dit jaar ook al belast met een Twitteracount met een eigen willetje – definitief het contact met de normalemensenwereld zou zijn verloren.”

Met die plaagstoot over haar Twitteraccount, waarop een ‘derde persoon’ haattweets over Chantal Janzen likete, geeft Het Parool net als de Volkskrant aan Van Dijk totaal geen betrouwbaar persoon te vinden.

Op twee in de mediaopheflijst van Het Parool staat het slipje van Bridget Maasland en op drie de kreet ‘We hebben SBS 6 uit het slijk getrokken’ van Martien Meiland. De hele top tien kunt u lezen in Het Parool, via Blendle.

Lees ook:
Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (11 februari)
Wendy van Dijk bij NPO uitgescholden voor mediahoer (12 februari)
Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’ (15 februari)
‘Linda zou nooit zo ordinair een bromauto cadeau doen’ (16 februari)
Wendy van Dijk kruipt weer in slachtofferrol (21 februari)
Peter R. de Vries: ‘Wendy van Dijk moet niet zo huilen’ (21 februari)
Angela de Jong: ‘Voelsprieten Wendy functioneren niet’ (21 februari)

Foto: SBS, Tom Cornelissen

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen