Wendy van Dijk wint prijs met Canta-voor-Sem-rel

Geplaatst op zo 29 dec 2019 om 9:30

De door een slecht imago geplaagde SBS 6-ster Wendy van Dijk wint de Storm-in-een-glas-waterbokaal voor hét mediaophef-moment van 2019. Ze wint de prijs met haar Canta-surprise. Dat is dit weekend te lezen in Het Parool. Van Dijk gaf haar zoontje Sem begin dit jaar een peperdure, ogenschijnlijk gesponsorde Canta cadeau en plaatste het schaamteloze filmpje ervan op haar socials. Een proletarisch cadeau waarvoor ze haar grote fanbase op Instagram gebruikte.

Het Parool gunt Van Dijk daarom deze prijs. “Hoe ze met een stem alsof ze The Voice presenteerde het ding à 10.000 euro onthulde, de camerashots uit diverse hoeken die inzoomden op het brommobielenmerk: het was een zalig staaltje schaamteloze onlinemarketing, doch Echt Geen Gesponsorde Post.”

Oftewel: de krant gelooft helemaal niets van Van Dijk. “Het gevolg was massale kritiek op de idioot dure sigaar uit andermans doos, waarmee Van Dijk – dit jaar ook al belast met een Twitteracount met een eigen willetje – definitief het contact met de normalemensenwereld zou zijn verloren.”

Met die plaagstoot over haar Twitteraccount, waarop een ‘derde persoon’ haattweets over Chantal Janzen likete, geeft Het Parool net als de Volkskrant aan Van Dijk totaal geen betrouwbaar persoon te vinden.

Op twee in de mediaopheflijst van Het Parool staat het slipje van Bridget Maasland en op drie de kreet ‘We hebben SBS 6 uit het slijk getrokken’ van Martien Meiland. De hele top tien kunt u lezen in Het Parool, via Blendle.

Lees ook:
Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (11 februari)
Wendy van Dijk bij NPO uitgescholden voor mediahoer (12 februari)
Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’ (15 februari)
‘Linda zou nooit zo ordinair een bromauto cadeau doen’ (16 februari)
Wendy van Dijk kruipt weer in slachtofferrol (21 februari)
Peter R. de Vries: ‘Wendy van Dijk moet niet zo huilen’ (21 februari)
Angela de Jong: ‘Voelsprieten Wendy functioneren niet’ (21 februari)

Foto: SBS, Tom Cornelissen
21 Reacties op “Wendy van Dijk wint prijs met Canta-voor-Sem-rel”


 1. Reageerder

  Ach ja, ze heeft het zichzelf aangedaan.

 2. Tooske

  Goedemorgen snuifje

 3. Zo mak als een dom blondje

  Bridget zou op één moeten staan! Wendy = Talpa/NPO = Top!

 4. Arie Schoenlepel

  Flauw artikel. Ik verwacht iets meer roddel en achterklap. Moet kunnen met namen als Van Dijk, Janzen, De Mol en Meiland.

 5. K.C.T.

  BNers;;;;; aanstellerig, talentloos, vulgaire, onbeschofte, nietskunnende, opschepperige “kwaliteiten” worden dagelijks aangeprezen,,,,,, tuig van de richel, helaas we komen er nooit vanaf!?!?!?!

 6. Herman

  Kabouterpost!

 7. Pieter

  Arme Sem staat nu al bekend als de blower van de school, beschadigd kind nu al, probeert zijn vreemdgaande vader en eeuwig jong willen blijven coke moedertje te verdringen met blowen. arm kind

 8. Curryworst

  Waarom zou ik betalen voor een Blendle artikel als het gewoon gratis en voor niets te lezen is op de site van Het Parool?

 9. Uhhh

  2019 is het jaar waarin Wendy van Dijk er alles aan heeft gedaan om van haar zoetsappige imago af te komen. Ze werd op straat waarschijnlijk net iets te vaak te liefdevol door het volk begroet (Hoi hoi Wendyyyy) waardoor ze in opstand is gekomen. Ze wil niet meer likeable zijn maar controversieel. Ze volgt het credo: negatieve publiciteit is óók publiciteit. En het heeft gewerkt. Ze staat nog volop in het nieuws en ook hier wordt regelmatig over haar gesproken. Dat is wat een ‘artist’ nodig heeft. Spraakmakend zijn. Ook al is het negatief. En Wendy kan het zich permitteren. Ze zit vastgespijkerd op haar plek bij SBS met haar beschermheren Galjaard en De Mol om zich heen. Ze kan gewoon haar programma’s blijven maken. Of er nu iemand kijkt of niet.

 10. Sylvana S.

  Zoveel wit privilege op de vroege morgen. Wendy en Erland, het duo Snuf en Snuifje. Racisme!

 11. Erland

  Mijn vrouw hoeft niks te kunnen.
  Zolang ze maar zuigt onder de dekens.
  Al wordt dat een beetje minder de laatste tijd.
  Sandra kon er nooit genoeg van krijgen.
  Hmmmm….

 12. ;)VeronicaDoet@§₽æ..Beter!“;

  Pijpen?

 13. ome h

  Vind het eigenlijk wel een leuke foto

 14. Heinz

  Kan iemand a.u.b. de gehele top 10 plaatsen? Alvast bedankt.

 15. Gynaecoloog Geylstra

  Sympathieke meid.

 16. XHamstertje

  Blijft er nog één vraag:
  Zou je d’r doen?

 17. FlyingLotus

  This ain’t ‘bout a dead religion
  Jesus brought a revolution
  All the captives are forgiven
  Time to break down all the prisons
  Every man, every woman
  There is freedom from addiction

 18. Madelon

  Ik zou haar absoluut heel hard doen.

 19. Gynaecoloog Geylstra

  Ik ook!

 20. Ben

  Tien ze het huwelijk met xander afblies dacht iedereen dat xander niet deugde. Nu jaren later weten we het. Hij was veel te “netjes” voor snuifje!!

 21. Hans

  Xhamstertje; Neee ,mager scharminkel,moet je die beentjes zien gadverdamme

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.