Igmar Felicia zoekt nog steeds sidekick bij Radio 538

Igmar Felicia heeft na een halfjaar nog steeds geen vaste sidekick gevonden voor zijn avondshow in de weekendprogrammering van Radio 538. Hij hoopt dat het snel gaat gebeuren. Dat zegt de radiomaker in gesprek met Radiofreak. Na het mislukte duoschap met Mattie Valk op Qmusic stapte Felicia dit jaar over naar Radio 538. “Voor mijn gevoel zit ik nog altijd in de opstartfase. Er liggen ontzettend mooie mogelijkheden en daar gaan we op dit moment volop voor“, vertelt hij.

Felicia vindt het jammer dat hij bij Radio 538 nog geen vast team heeft. “Ik zou zelf het meest gelukkig zijn als ik een vast team heb om mee te werken, dan voel je je vertrouwd en kun je het beste uit jezelf halen. Zeker nu ik voor het eerst binnen zo’n groot bedrijf werk.”

Hij heeft nog niet eens een vaste sidekick. “Nee, daar zijn we nog altijd mee bezig. Wat mij betreft kunnen dingen niet snel genoeg gaan, maar soms is het beter om vooral goed te blijven zoeken. Daardoor is het alleen niet altijd even makkelijk om te kunnen bouwen aan de ideale show. Voor je gevoel sta je dan soms in een pauzestand.

Voor Radio 538 was het een ingewikkeld jaar. Edwin Evers vertrok en de zender is niet langer de marktleider van Nederland. Dat is nu NPO Radio 2. Ook dreigt ze het commercieel marktleiderschap te verliezen aan Qmusic.

Wie is er marktleider in 2020? “Geen idee. Ik ben heel slecht in voorspellen, want ik voorspelde ook dat Ajax de volgende ronde van de Champions League zou halen.

Het interview met Igmar Felicia kunt u lezen op Radiofreak.nl.

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen