Angela de Jong: ‘Voelsprieten Wendy functioneren niet’

Angela de Jong merkt dat Wendy van Dijk totaal niet door heeft waarom het filmpje waarop ze haar 16-jarige zoontje een gesponsord luxecadeau geeft kritisch is ontvangen. Dat zegt de opiniediva in de AD Media Podcast. De Jong denkt dat de voelsprieten van Van Dijk aan een onderhoudsbeurt toe zijn. “Je geeft die jongen een verjaardagscadeau wat duidelijk gesponsord is en dat is al heel raar. Dit is precies waarom Wendy van haar publiek is afgedreven“, aldus de AD-vrouw.

De ordinaire actie van Van Dijk volgt vlak nadat ze door De Jong ‘op haar retour’ is genoemd. “Dan wordt er heel boos gedaan als je zegt dat ze op haar retour is qua populariteit, maar dat is precies door dit soort dingen. Zij voelt en denkt duidelijk niet hoe haar publiek dit beleeft.”

Van Dijk heeft niet de klasse die andere sterren wel hebben, aldus De Jong. “Het is heel fijn als je iemand om je heen hebt, een team ofzo, die wél die voelsprieten heeft. Het verbaast me.”

Linda de Mol zou dit niet doen. Die zal misschien ook haar zoon wel een auto geven, sterker nog: ze koopt huizen voor haar kinderen, maar ze zet dat niet op Instagram met een hashtag van de makelaar.”

Overigens zijn Van Dijk en De Jong aartsvijanden van elkaar. De tv-ster gaf in het verleden aan dat ze de journaliste wel eens neer zou willen slaan.

Wellicht is er een plekje vrij in het volgende seizoen van Boxing Stars, al schijnen de dames niet in dezelfde gewichtsklasse te vallen.

De AD Media Podcast kunt u hier beluisteren.

Lees ook:
Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (11 februari)
Wendy van Dijk bij NPO uitgescholden voor mediahoer (12 februari)
Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’ (15 februari)
‘Linda zou nooit zo ordinair een bromauto cadeau doen’ (16 februari)
Wendy van Dijk kruipt weer in slachtofferrol (vandaag)
Peter R. de Vries: ‘Wendy van Dijk moet niet zo huilen’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen