Meerderheid lezers: ‘Wendy likete haattweets zélf’

SBS 6-ster Wendy van Dijk wordt flink gewantrouwd door de tv-kijker. Maar liefst 59 procent van de Mediacourant-lezers denkt dat ze zélf de haattweets over RTL 4-ster Chantal Janzen heeft geliket. Dat blijkt uit een poll waarop ruim 1.000 mensen hebben gestemd. Van Dijk kwam vorig weekend in het nieuws omdat op haar twitteraccount de meest akelige berichten over Chantal Janzen werden geliket. De presentatrice beweerde daarop dat dit is gedaan door een ‘derde persoon’.

De presentatrice en haar werkgever Talpa stelden nadrukkelijk dat ze niet is gehackt, maar dat dit is gedaan door een bekende die haar wachtwoord heeft. Ze ontkenden echter te weten wíe deze persoon is.

Over die derde persoon is een week later nog steeds niets duidelijk: beide partijen willen de zaak het liefst zo snel mogelijk onder het tapijt schuiven. Maar wat denkt de Mediacourant-lezer?

Op de vraag wie de ‘derde persoon’ is die de haattweets over Chantal Janzen heeft geliket op het account van Van Dijk, antwoordt een overtuigende 59 procent: ‘Wendy onder invloed’.

De overige stemmen gaan naar ‘haar baldadige zoontje Sem‘ (13 procent), ‘Erland ‘wát een man’ Galjaard‘ (9 procent), ‘Ronald Molendijk (8 procent), ‘Iemand van RTL’ (8 procent) en ‘Sandra Schuurhof‘ (4 procent).

Vanavond is Wendy weer op zender bij haar nieuwe werkgever SBS 6, namelijk met Flirty Dancing. Vorige week zapte ruim de helft van de Miljoenenjacht-kijkers weg toen Wendy in beeld kwam, een vrij pijnlijke toestand.

Lees ook:
Wendy van Dijk liket haatberichten over Chantal Janzen (vorige week zondag)
Wendy na twittermisbruik: ‘Ik ben niet gehackt’ (vorige week zondag)
Shownieuws denkt dat Chantal niet blij is met Wendy (maandag)
Ron Vergouwen: ‘Had Wendy een slok teveel op?’ (maandag)
Wendy van Dijk: ‘Lastig om mijn imago te keren’ (maandag)
Oplage van de Wendy daalt: ‘Heel lastige markt’ (maandag)
AD’s mammoettanker sloopt Wendy: ‘Ze is gewoon nep’ (maandag)
Nog niet duidelijk wie Wendy’s ‘derde persoon’ is (dinsdag)

Foto: William Rutten, Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen