John de Mol gaat niet graag naar concerten

Talpa-baas John de Mol heeft genoeg geld om de beste plekken te bemachtigen op concerten van wereldsterren, maar is daar niet zo happig op. Sterker nog: hij houdt helemaal niet van concerten. Dat vertelt hij in gesprek met Radio Veronica. De Mol laat zich nauwelijks zien op concerten, omdat de meeste artiesten hem niet genoeg weten te boeien. “Ik ga bijna nooit naar concerten, want er zijn weinig artiesten waar ik de héle avond naar zou willen luisteren“, zegt hij op de radio.

Welke artiesten zet hij graag op? “Ik draai thuis niet zo heel veel, want ik ben niet zo vaak thuis en als ik in de auto zit, dan draai ik ook niks, want bij Talpa zitten vier radiozenders, waaronder die waar jij nu op zit, dus ben ik altijd aan het luisteren naar wat er op de radio gebeurt“, vertelt hij aan dj Jan Joost van Gangelen.

De Mol is naar eigen zeggen vooral fan van liedjes en niet zozeer van artiesten. “Ik hou van liedjes. Er zijn maar weinig artiesten of eigenlijk geen artiesten waarvan ik alles te gek vind. Ik ben meer een fan van goede liedjes, dus ik vind sommige artiesten met bepaalde liedjes heel leuk.”

Wat vindt hij leuk? “Sommige mensen zullen waarschijnlijk zeggen dat ik geen smaak heb, want ik heb namelijk een hele brede smaak. Echt van The Carpenters tot The Rolling Stones en alles wat daar tussenin zit.

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen