‘Tv-talent’ Sem van Dijk slaagt nipt voor vmbo-examen

Sem van Dijk, die door zijn moeder Wendy van Dijk is gebombardeerd tot tv-talent, is woensdag nipt geslaagd voor zijn vmbo-examen. Dat heeft hij laten weten aan Shownieuws, waar hij dankzij het fanatieke nepotisme van moeder Wendy en stiefpapa Erland onlangs naar binnen werd geloodst als verslaggever. Sem heeft zijn diploma maar nét gehaald. “Het was echt tussen een 5,5 en een 6 en je moet natuurlijk een 5,5 halen om te slagen. Dus het zou echt spannend worden.”

Gelukkig werd Sem al snel gebeld. “Ik werd best wel snel gebeld al, zeven minuten over twaalf al, en ik hoorde van de eerste noot van de stem al dat het mijn mentor was en dan weet je eigenlijk al dat je geslaagd bent. Toen zei ze: ‘Gefeliciteerd’, en toen seinde ik naar mijn moeder van, ‘Yes!’ En toen helemaal gillen, super leuk.”

Zijn moeder begon vervolgens ook te gillen in een filmpje op Instagram (zie hieronder), waarin ze haar zoontje feliciteert. Vervolgens komt heel slijmend bekend Nederlander daar dan weer overheen. “Geweldig! ❤️💥“, zegt Lieke van Lexmond. “Yes!💪🏻💪🏻💪🏻🎉🎉🎉🎉“, roept Chantal Janzen. En Patty Brard: “Van harte! 🙏❤️❤️

Om het te vieren dat hij met zijn hakken over de sloot de mavo heeft gehaald, is Sem gisterenavond wat gaan eten met vrienden en naar de Amsterdamse club Air geweest. “En ik ga met elf vrienden naar Albufeira over een maand. Dat wordt zeker een goed feestje, ja!

Na de zomer begint Sem van Dijk met een mediaopleiding. Hopelijk weten ze zijn grenzeloze talent daar een beetje te kanaliseren.

Het Instagram-filmpje:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jaaaaaaaaaaaaaa! GESLAAGD!!! @semvandijk2.0 #🎉🎉🎉🎉🎉

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Lees meer:
Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (11 februari)
Wendy van Dijk bij NPO uitgescholden voor mediahoer (12 februari)
Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’ (15 februari)
‘Linda zou nooit zo ordinair een bromauto cadeau doen’ (16 februari)
Wendy van Dijk kruipt weer in slachtofferrol (21 februari)
Zoontje Wendy krijgt na rijkeluiscanta ook kruiwagen (28 februari)
RTL Boulevard opent met rappend zoontje Wendy (1 maart)
Nepotisme: Wendy loodst zoontje Sem binnen bij SBS 6 (29 april)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen