‘Tv-talent’ Sem van Dijk slaagt nipt voor vmbo-examen

Sem van Dijk, die door zijn moeder Wendy van Dijk is gebombardeerd tot tv-talent, is woensdag nipt geslaagd voor zijn vmbo-examen. Dat heeft hij laten weten aan Shownieuws, waar hij dankzij het fanatieke nepotisme van moeder Wendy en stiefpapa Erland onlangs naar binnen werd geloodst als verslaggever. Sem heeft zijn diploma maar nét gehaald. “Het was echt tussen een 5,5 en een 6 en je moet natuurlijk een 5,5 halen om te slagen. Dus het zou echt spannend worden.”

Gelukkig werd Sem al snel gebeld. “Ik werd best wel snel gebeld al, zeven minuten over twaalf al, en ik hoorde van de eerste noot van de stem al dat het mijn mentor was en dan weet je eigenlijk al dat je geslaagd bent. Toen zei ze: ‘Gefeliciteerd’, en toen seinde ik naar mijn moeder van, ‘Yes!’ En toen helemaal gillen, super leuk.”

Zijn moeder begon vervolgens ook te gillen in een filmpje op Instagram (zie hieronder), waarin ze haar zoontje feliciteert. Vervolgens komt heel slijmend bekend Nederlander daar dan weer overheen. “Geweldig! ❤️

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen