RTL Boulevard opent met rappend zoontje Wendy

De rijkeluiscanta van Sem van Dijk mag maar 45 kilometer per uur, maar zijn nieuwe kruiwagen gaat razendsnel. Na zijn optreden in de Shownieuws van woensdag, zat hij donderdag zelfs in de opening van RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De 16-jarige Sem is aan het onderzoeken of hij via zijn moeder Wendy van Dijk (acteren) of via zijn vader Xander de Buisonjé (muziek) de showbizz in wil. Vooralsnog heeft hij gekozen voor een rapstukje in een liedje van papa.

Net als in Shownieuws prees Xander ook in RTL Boulevard het enorme natuurtalent van zijn zoon. “Hij zei tegen mij: ‘Pap, zal ik eens een rap voor jou doen?’ Ik denk: hoe dan? Toen zette hij een beat op en begon gewoon te rappen. Ik kreeg tranen in m’n ogen. Ik denk: jij bent echt goed. Ik weet dat hij timing heeft en muzikaal is, maar ik wist helemaal niet dat hij dat kon. En dan ook nog met eigen bewoordingen rappen over zijn leven.”

Sem lijkt wel geboren voor de spotlights, stelt hij. “Het was de eerste keer in z’n leven dat hij voor een microfoon stond en toen moest hij gewoon die rap gaan doen en hij deed het gewoon. Ik zou echt bloednerveus zijn. Ik weet nog wel dat ik voor het eerst een bekende Nederlander een hand moest geven. Dat vond ik wel een dingetje.”

Bridget Maasland interviewde de heren en vindt het allemaal prachtig. “Ik heb een traantje gelaten toen ik het hoorde. Het was zo herkenbaar en mooi. Ik vind het heel erg stoer.”

Maar wat is het dan wat haar zo raakte? “Ik ben net zelf moeder en ik weet niet of je het hebt geluisterd, maar dan denk ik dat je wel heel goed begrijpt dat het heel erg binnenkomt. Hij schrijft mooie teksten. Het is heel persoonlijk. Over de scheiding, maar ook over hoe hij heeft leren fietsen en waar hij van houdt. Het komt gewoon heel erg dichtbij dan. Ik denk dat elke ouder hierbij denkt: fuck, dit komt binnen.”

Maasland is benieuwd of hij uiteindelijk via zijn moeder of via zijn vader de showbizz in gaat. “Misschien gaat hij hierin verder of gaat hij ook nog echt presenteren, meer z’n moeders skills. Je weet het niet.”

Al met al lijken de voelsprieten van Wendy van Dijk dus inderdaad totaal niet te werken. Om haar zoontje zó vlak na het incident met de rijkeluiscanta op te dringen aan de mediaconsument is gewoon onhandig.

Lees ook:
Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (11 februari)
Wendy van Dijk bij NPO uitgescholden voor mediahoer (12 februari)
Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’ (15 februari)
‘Linda zou nooit zo ordinair een bromauto cadeau doen’ (16 februari)
Wendy van Dijk kruipt weer in slachtofferrol (21 februari)
Zoontje Wendy krijgt na rijkeluiscanta ook kruiwagen (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen