Angela de Jong reageert op reactie Hélène Hendriks

Angela de Jong heeft gereageerd op de reactie van Hélène Hendriks op haar column over de presentatrice in het AD. Ze vindt haar reactie stoer. Dat heeft ze gezegd in de AD Ochtendshow To Go. De Jong vindt dat Hendriks een kapitale fout gemaakt heeft door een spannend tv-moment om zeep te helpen in de show die ze presenteert met Wilfred Genee. De presentatrice heeft toegegeven dat De Jong wel een punt heeft. Wat vindt de opiniediva van die reactie? “Ik vind het heel stoer.

De opiniediva vindt dat Hendriks goed reageert. “Kijk, ik zou natuurlijk ook kunnen zeggen: het is heel logisch, want ze gíng ook de fout in. Dat heeft iedereen kunnen zien.

De AD-bekendheid benadrukt dat Hendriks echt heel erg de fout in is gegaan. “Hij was bezig met iets op te bouwen en dat weten jullie ook als duopresentators: op een gegeven moment ben je gewoon bezig om iets te doen en dan hoop je dat de ander op dat moment even zijn mond houdt en dat aanvoelt. Nou ja, dat voelde zij duidelijk anders.

Veronica had Hendriks nooit toe moeten laten als co-host van Genee, vindt De Jong. “Je maakt haar heel kwetsbaar. Zij is gewoon nog niet zo ver in haar ontwikkeling.

Lees ook:
Hélène Hendriks verpest tv-interview: ‘Kardinale fout’ (dinsdag)
Hélène Hendriks geeft toe: ‘Ik heb het interview verpest’ (woensdag)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen