Angela de Jong reageert op reactie Hélène Hendriks

Geplaatst op do 13 jun 2019 om 12:30

Angela de Jong heeft gereageerd op de reactie van Hélène Hendriks op haar column over de presentatrice in het AD. Ze vindt haar reactie stoer. Dat heeft ze gezegd in de AD Ochtendshow To Go. De Jong vindt dat Hendriks een kapitale fout gemaakt heeft door een spannend tv-moment om zeep te helpen in de show die ze presenteert met Wilfred Genee. De presentatrice heeft toegegeven dat De Jong wel een punt heeft. Wat vindt de opiniediva van die reactie? “Ik vind het heel stoer.

De opiniediva vindt dat Hendriks goed reageert. “Kijk, ik zou natuurlijk ook kunnen zeggen: het is heel logisch, want ze gíng ook de fout in. Dat heeft iedereen kunnen zien.

De AD-bekendheid benadrukt dat Hendriks echt heel erg de fout in is gegaan. “Hij was bezig met iets op te bouwen en dat weten jullie ook als duopresentators: op een gegeven moment ben je gewoon bezig om iets te doen en dan hoop je dat de ander op dat moment even zijn mond houdt en dat aanvoelt. Nou ja, dat voelde zij duidelijk anders.

Veronica had Hendriks nooit toe moeten laten als co-host van Genee, vindt De Jong. “Je maakt haar heel kwetsbaar. Zij is gewoon nog niet zo ver in haar ontwikkeling.

Lees ook:
Hélène Hendriks verpest tv-interview: ‘Kardinale fout’ (dinsdag)
Hélène Hendriks geeft toe: ‘Ik heb het interview verpest’ (woensdag)

Foto: RTL
13 Reacties op “Angela de Jong reageert op reactie Hélène Hendriks”


 1. Westrik

  Ik moest de titel 3 keer lezen voordat ik hem begreep.

 2. Ti Thismsi

  Maar.. iedereen heeft het erover. Dat is toch de bedoeling? Kom op, dit is allemaal bedacht.

 3. anoniem

  Angela de jong

  ….. dat de oplage van AD aan de te lage kant is en daarom schaamt ze zich van Hans
  hoodfredacteur AD,

  o ja die olie bol verhaal wat een afgang

  heeft bussum gelijk Hans en Angela…..

 4. Norvo

  Wel geniaal dat ze een foto van Irene Moors als de TV Kantine versie van L’Angela genomen hebben. Geen hond die ’t ziet… ook errug.

 5. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Jammer. Geen cat-fight.

 6. Johan Derksen.

  Er staat een foto van nontalent Moors boven het artikel. Gaarne corrigeren voor iemand die ik wel wil nemen Angela.

 7. Paulus

  @westrik geeft niets hoor knul

 8. Westrik

  @paulus De titel is al aangepast, ben niet gek dus

 9. AD (Angela's Dagblad)

  Ik ben het dus weer volkómen eens met de reactie van TV Godin Angela de Jong op de reactie van Meisje Hendriks. Wat laat TV Godin Angela toch iedere keer weer zien wat een vakkennis Zij heeft, en aantoonbaar weet Zij het beter en presteert dat ook keer op keer. Alleen al dat Zij uit piëteit met Hendriks wacht met reageren op de reactie. Onvoorstelbaar, wat een visionair!

  Ik kan alleen maar een diepe buiging maken, zoals iedereen zou moeten doen voor Haar, en hopen dat Zij binnenkort zeven Columns per week mag schrijven. Hoewel ik ook wel zou kunnen begrijpen dat Zij op de door haar gecreëerde zevende dag even rust neemt.

 10. Trudy

  Gatver!!! Deze vrouw gaat steeds harder boeren..

 11. titus

  Kan die Angela de Jong zich niet eens gaan richten op het terecht tot hun eigenlijke niveau neerzetten van al die kinderen – van ? Driekwart van de bekende Nederlanders is gewoon een kind van bekende familie of via zo iemand zelf bekend geworden. Kan de Jong daar niet eens flink de bezem door halen ? Deze mensen zijn vaak echt intens vals, omdat ze hun roem helemaal niet zelf hebben verdient. Daarom moeten ze wel vals zijn, ze hebben geen capaciteiten. Het is echt ballast van de maatschappij en het zijn parasieten. Die horen niet gevierd te worden en getracteerd op aandacht in de media. Sorry hoor.

 12. sanctie

  @Titus, ja dat is niet goed, eens.

 13. Trudy

  Hendriks moet zich bij voetballen houden iedereen denkt maar dat hij of zij presentator kan worden dat zij n er maar voor weinigen weggelegd PAUW is de beste en blijft de beste voor de rest is pulp!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.