Evert Santegoeds: ‘Gordon kan niet incasseren’

Privé-baas Evert Santegoeds vindt dat de rel tussen Angela de Jong en Gordon bewijst dat zijn SBS 6-collega totaal geen incasseringsvermogen heeft. Dat liet hij dinsdagavond blijken in Shownieuws. Gordon slaat heel wind om zich heen sinds De Jong in haar column kritiek op hem heeft geuit. “Gordon is wel van het uitdelen en slecht in incasseren. Dat heeft hij gemeen met Paul de Leeuw, die daar ook buitengewoon slecht mee om kan gaan“, zo laat Santegoeds weten.

De Jong en Gordon zouden dinsdagavond samen in De Wereld Draait Door zitten, maar Gordon durfde de tv-confrontatie niet aan en zegde last minute af. “Ik had me er wel op verheugd“, aldus Santegoeds.

Nu heeft Gordon laten weten dat hij De Jong dood gaat zwijgen. “Dat doodzwijgen duurt een dag denk ik en daarna zal het wel weer komen.

De Jong zat uiteindelijk wel gewoon in DWDD, samen met onder meer oud-SBS-baas Fons van Westerloo. “Hij gaf één wijs advies in De Wereld Draait Door: ‘Trek het je niet zo aan.’ Dat is heel moeilijk om tegen Gordon te zeggen, want hij heeft lang niet zo’n dikke huid als hij zegt dat hij heeft.”

Santegoeds vindt dat Gordon dingen in perspectief moet zien. “Het is de mening van één mevrouw met een heel groot podium en daar moeten we allemaal mee leren omgaan. Ik heb ook niet altijd even leuke stukjes voor m’n kiezen gekregen en Gordon zeker niet, maar het hoort er wel bij en hoge bomen vangen veel wind. Gordon is nou eenmaal een heel hoge boom in tv-land.”

Deskundige Dyantha Brooks zit wel in het Gordon-kamp. “Ik vind dat Gordon helemaal gelijk heeft. Gordon kan hard uit de hoek komen, maar terecht. Breng dingen opbouwend.”

Presentatrice Shelly Sterk echter: “Maar ze is er niet om programma’s beter te maken, ze is er om haar mening te geven.”

Lees ook:
Angela de Jong: ‘Wendy is echt op haar retour’ (dinsdag)
Gordon woest op Angela: ‘Zij zorgt voor huwelijkscrisis’ (dinsdag)
DWDD loopt tv-gevecht Angela de Jong en Gordon mis (dinsdag)
Angela laat zich niet zwijgen opleggen door Gordon (vandaag)
Gordon: ‘Angela heeft lelijk gezicht en lelijke stem’ (vandaag)
Laffe beschuldiging Albert: ‘Angela pleegt lezersbedrog’ (vandaag)
Volkskrant vindt verwijt Albert aan Angela bullshit (vandaag)
RTL Boulevard steunt Angela: ‘Gordon is hypocriet’ (vandaag)
Wilfred Genee zet Gordon op zijn plek: ‘Hypocriet!’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen