Talpa haalt Wim Kieft weg bij Ziggo: driejarig contract

Wim Kieft vertrekt bij Ziggo Sport voor een driejarig contract bij Talpa Network. Hij wordt per 1 juli voetbalanalist in Veronica Inside en tijdens Champions League-avonden. Dat heeft hij bekendgemaakt in het radiozusje van Veronica Inside. Kieft is een goede bekende van de mannen van VI, want voordat hij in 2016 overtapte naar Ziggo, was hij ook al analist in hun toenmalige programma op RTL 7. Hij koos destijds echter voor het mooie financiële voorstel van sportzender Ziggo.

Nu gaat hij aan de slag voor Talpa. “Ik heb altijd met enorm veel plezier bij VI aangeschoven. Een combinatie met Ziggo ging niet, dus ik heb uiteindelijk voor VI gekozen.”

De relatie tussen Kieft en de mannen van VI is goed. “Ik wilde al wat eerder terug komen, maar ik vind het heerlijk om nu weer bij jullie aan de slag te gaan. Ik vind het leuk dat bij VI alles een beetje met een korreltje zout is, met wat grapjes maken.”

Talpa Network is flink op dreef met het binnenhalen van tv-persoonlijkheden. De grootste vangst tot nu toe is Linda de Mol.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen