RTL Boulevard steunt Angela: ‘Gordon is hypocriet’

Geplaatst op Wed 16 Jan 2019 om 11:30

Uitgerekend het door Angela de Jong fel bekritiseerde RTL Boulevard laat zijn journalistieke hart spreken en trekt in de ruzie tussen haar en Gordon partij voor de tv-recensente. Dat bleek dinsdag tijdens de uitzending op RTL 4. RTL Boulevard begrijpt niet waarom Gordon de tv-deskundige monddood wil maken. Ze moet gewoon haar mening kunnen geven, vindt de showrubriek. Peter van der Vorst: “Het is een beetje een storm in een glas water, maar vinden we dat Gordon een punt heeft?

Olcay Gulsen: “Waar maakt hij zich druk over? Ik snap het niet. Zij is een columnist en schrijft wat ze ziet op televisie. Ik lees het ook vrijwel dagelijks en is ook heus wel eens positief over programma’s die ze wel goed vindt. Het is nou eenmaal een persoonlijke column, dus ik snap niet zo goed waarom Gordon helemaal uit z’n stekker gaat.

Peter R. de Vries: “Ik begrijp de opwinding niet helemaal, maar ik begrijp ook niet altijd waarom kranten het steeds hebben over de terugloop van kijkers enzo, want als je het nou hebt over media die teruglopen, dan zijn het uitgerekend de kranten waar de tv-recensenten werken. Die zijn in oplage gehalveerd. Je zou dan kunnen zeggen: laat ze ook eens kijken naar hun eigen format.”

Van der Vorst: “Dat is een leuke jij-bak, maar de column van Angela wordt heel goed gelezen. Marc, vindt jij dat Angela te persoonlijk is?

Marc van der Linden, overigens wel een aartsvijand van Gordon, daarop: “Nee, ik vind haar goed in haar vak en ze schrijft ook onderbouwd wat ze vindt. Eén van de verwijten die Gordon maakte is: ‘Ze schrijft niets over het decor, dat bijna net zo mooi is als het Eurovisie Songfestival, en het is technisch heel hoogstaand.’ Dat ze daar niks over schrijft, maar wel over de presentatoren en de gasten zijn, snap ik helemaal. En dan verwijt hij haar ook nog eens een keer dat hij het op de man speelt. Nou, als er een iemand is die zijn hele leven alles al op de man speelt – dat kan ik echt uit eigen ervaring vertellen – dan is het Gordon.”

Luuk Ikink vindt Gordon hypocriet: “Ik zat net te googelen en dan kom je op een site die Gordon ooit heeft opgericht, Goor Draait Door, en daar schreef hij columns op, waarin Henny Huisman ook zwaar over de datum werd genoemd. Hij doet het zelf natuurlijk ook.”

Peter van der Vorst: “Het is nooit leuk als het over jezelf gaat, maar als Angela lullig schrijft over Boulevard denken wij: wat een stomme column, en als het positief is, denken wij: wat een fantastische vrouw.”

Luuk Ikink: “Voor Angela is dit het beste wat haar kan overkomen, want het enige wat zij moet hebben is een beetje ruzie met de presentatoren, want als ze vrienden wordt met de presentatoren, dan doet ze haar werk niet goed, lijkt mij.”

Marc van der Linden: “Gordon had trouwens geregeld dat hij voor zijn koffiezaak zou worden geïnterviewd, zodat het logo de hele tijd in beeld was.”

Lees ook:
Angela de Jong: ‘Wendy is echt op haar retour’ (dinsdag)
Gordon woest op Angela: ‘Zij zorgt voor huwelijkscrisis’ (dinsdag)
DWDD loopt tv-gevecht Angela de Jong en Gordon mis (dinsdag)
Angela laat zich niet zwijgen opleggen door Gordon (vandaag)
Gordon: ‘Angela heeft lelijk gezicht en lelijke stem’ (vandaag)
Laffe beschuldiging Albert: ‘Angela pleegt lezersbedrog’ (vandaag)
Volkskrant vindt verwijt Albert aan Angela bullshit (vandaag)

Foto: RTL
19 Reacties op “RTL Boulevard steunt Angela: ‘Gordon is hypocriet’”


 1. DichtbijHetVuur

  Brekend

  John de Mol bereidt namens Talpa een bod voor op Mediacourant.

 2. Ron

  Opmerkelijk. Gordon heeft zijn hielen nog niet gelicht bij RTL en nu durven ze bij RTL hem ‘hypocriet’ te noemen. Dat is ook zo, daar niet van. Maar wat nou als Gordon nog bij RTL had gezeten, hadden ze dat dan ook gevonden of dan eventjes niet….?

 3. Koen

  UPDATE: Linda de Mol gaat naar Talpa.

 4. Sakin

  De laatste 7 berichten gaan hier over Angela haha

 5. Kees

  @Koen bron?

 6. J

  RTL BLVD en AD melden het.

 7. Bron

  https://www.bd.nl/show/ook-linda-de-mol-van-rtl-naar-talpa~ab3ebdf8/

  @Kees

 8. Wyatt

  Linda is ook over haar houdbaarheid heen.

 9. Woensdag

  NPO programma’s mag je van Angela pas na een week kritiek leveren maar SBS mag je al afbranden terwijl Wendy nog tot 1 juli bij RTL werkt.

  Er is er maar EEN fout en dat is de luizenmoederboerzoektvrouw AHmarmot.

 10. Bep

  SBS6 is het afvoerputje… Bye Bye Albert, Wendy en Gordon.

  Dom Linda, heel dom.
  Rtl kan nu gaan opbouwen en verfrissen, de kliek is weg.

 11. Trudy

  Gordon is DOODSBANG voor Angela de Jong…..de laffe hond kwam niet opdagen in Dwdd bang bang bang geen 1 programma wat hij doet is een top hij is een grote flop geen gunfactor en zo fake als de pest …..

 12. Bart

  @Wyatt Nee die niet. Er zit wel een verschil tussen Linda en Gordon/Wendy. De gros van de kijkers is die laatste 2 meer dan zat. Bij Linda zijn er soms wat irritaties maar meer niet.

 13. Tulp

  Gordon is een laffe hypocriet.

 14. Joram

  Wat een valse opmerking weer van, Marc. Lekker!

 15. robb

  Waar gaat dit over 5 x over angela en gorden op MC .

 16. Lieke van Lexmond Lover

  Tot nu toe al 6 berichten over Gordon & Angela op mc vandaag, telt u even mee?

 17. Curryworst

  @Lieke van Lexmond Lover
  Als lover zul je gister wel genoten hebben toen LvL aan tafel zat bij Twan.
  Met haar zwaar opgemaakte glimmende gezicht. En het is nog niet eens carnaval.

 18. Lieke van Lexmond Lover

  @Curryworst Ze zag er prima uit, ze had een mooi perzik huidje en ze is nog steeds knap en een perfect lichaam na haar bevalling.
  zij zou mee moeten doen aan expeditie robinson

 19. J

  SBS6:

  zaterdag:
  septembert t/m half oktober
  20:30 Dance Dance Dance
  22:30 Hart van NL

  half oktober/november/december:
  20:30 Oh Wat Een Jaar OF Ik Hou Van Holland

  januari februari:
  20:30 Weet Ik Veel
  22:30 Hart van Nederland

  maart april:
  20:30 De Jongens Tegen De Meisjes

  Zondag:
  20:30 Miljoenenjacht / The Wall / andere spelshow
  21:30 Miljoenenjacht vervolg / nieuwe formats

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.