Dennis Schouten: ‘Was Selma Omari maar in Marokkaanse put gevallen’

Dennis Schouten had liever influencer Selma Omari, de ex van Boef, in de Marokkaanse put zien vallen waar vorige week het 5-jarige jongetje Rayan in overleed. “Dat had ik liever gezien.”

Dennis Schouten en Selma Omari © YouTube, Instagram

Dankzij haar relatie met Boef – de twee verbraken in januari 2020 hun verloving – is Selma Omari (27) een bekende influencer geworden. Dennis Schouten (26) is totaal niet van haar onder de indruk. Hij slacht haar volledig af in de nieuwste aflevering van zijn kijkcijferhit RoddelPraat. “Ik vind dat echt een ordinaire Marokkaanse stoeph**r.”

Vies meisje

Waarom vindt Dennis dat? “Zij is zeg maar Marokkaans en dat moet dan een islamitische vrouw zijn. Nou, dat kun je al doorstrepen, want dit straalt niets islamitisch uit. Die vrouw is gewoon een keer met Boef gegaan, heeft haar lippen opgespoten, rijdt in een dure auto en doet net alsof ze de koningin van Nederland is. Nee, echt een enorm vies meisje vind ik dat.”

Dan wil hij doorgaan naar het volgende onderwerp. “Dan gaan we naar de volgende Marokkaan. Een andere Marokkaan die ik wel leuk vond is Rayan, maar die is niet meer. Dat is die jongen in Marokko die in die put is gevallen. Dat was toch een Marokkaan?”

In put gevallen

Rayan is het 5-jarige jongetje dat vorige week om het leven kwam in Marokko na een tragische val in een waterput. Was Selma daar maar in gevallen, aldus Dennis. “Nou, ik heb liever dat zíj in die put was gevallen, maar dan stuiterde ze misschien terug op die lippen. Dat ze zo weer die put uitkwam.” Dan imiteert hij haar: “I mean, really?”

Hij vervolgt: “En dan heb je ook geen Nederlandse man die je uit die put trekt. Nee, maar dit is toch een stomme stronth**r? En dit is gewoon iemand (over Rayan, red.)… Dat vind ik gewoon tragisch.”

Sekssymbool

Selma is volstrekt mislukt, vindt Dennis. “Zij wil een soort Marokkaans sekssymbool zijn. Je hebt allemaal meisjes die dan een relatie krijgen met iemand die bekend is, bijvoorbeeld zo’n Didi van Bram Krikke, Janice Blok en dan dit domme wijf. Dit is echt het domste wijf dat ik ooit heb gezien.”

“Die mensen hebben niks in de melk te brokkelen, maar ze willen toch wel graag beroemd blijven, omdat ze hun functie als schoonmaakster hebben opgegeven om beroemd te zijn. Flikker op man, ga toch aan het werk! Die Boef heeft nu een kindje en een vrouw en die doet hij bewust niet in de camera, omdat je er anders dit soort stronth**ren van maakt.”

Levensgevaarlijk

Co-presentator Jan Roos: “Je vindt het jammer dat de ex van Boef niet in die put is gesodemieterd?”

Dennis: “Ja, dat had ik liever gezien.”

Jan: “Ik denk niet dat dat een goed begin van een verhaal is, maar goed, ga verder.”

Dennis: “Ja, dat gebeurde dus een zekere 5-jarige Rayan.”

Jan: “Dat is verschrikkelijk en die jongen is overleden. Heel erg.” Maar: “Ik zal je vertellen: als er een Chinees kind in een put sodemietert, dan hoor je die mensen niet. En dat is ook wel begrijpelijk, laten we eerlijk zijn, want het stikt van de Chinezen.”

Dennis: “Ja, het stikt ook van de Marokkanen hoor. Laat ik eerlijk zeggen: als ik in Nederland moet kiezen en stel, je hebt een grote put… Hahahaha.”

Jan: “Dit wordt echt levensgevaarlijk. Hou maar op!”

Misselijkmakend

Acteur Nasrdin Dchar, die een Marokkaanse achtergrond heeft, vindt het ‘misselijkmakend’. “Het is zo verdrietig dat we in een tijd leven waarbij zoveel mensen blijkbaar graag kijken naar racistische, vrouwonvriendelijke, respectloze en talentloze drek wat dit programma is. Het lijkt wel alsof we dingen normaal gaan vinden, die niet normaal zijn.”

“En natuurlijk zal er weer met de vlag van ‘de vrijheid van meningsuiting’ gezwaaid worden. Maar waar is de waardigheid gebleven? Ik weet dat ik waarschijnlijk weer een bak ellende over me heen krijg door deze story. Maar weet je, dan maar even ellende. Want ik laat mijn mond daardoor niet snoeren. En dat zouden meer mensen moeten doen.”

Selma reageert

Selma is volgens Juice Channel benaderd om aan te schuiven bij RoddelPraat, maar heeft daar geen zin in:

Fragment

Het bewuste fragment uit RoddelPraat kunt u bekijken vanaf 36:55:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen