Jarige Maan de Steenwinkel door het slijk: ‘Promiscue kleutertje’

Maan de Steenwinkel is gisteren, nota bene op haar 25ste verjaardag, door het slijk gehaald op het juicekanaal van de gevreesde Yvonne Coldeweijer. Ze noemt de zangeres een ‘promiscue kleutertje’.

Maan de Steenwinkel © Instagram

Er gaan al jaren pittige geruchten over het intieme leven van Maan de Steenwinkel. Zo zou ze volgens kwade tongen onder meer het bed hebben gedeeld met Ali B en Marco Borsato. Naar buiten toe komt ze echter altijd vrij onschuldig over. Streaker in de 538-studio? Huilen. De onthulling over haar ingelijste slipje boven het bed van haar ex? Gepikeerd.

Promiscue kleutertje

En nu poseert ze op haar 25ste verjaardag met een knuffel in haar bed (zie foto). “Maan is vandaag 25 jaar geworden. Hiep hiep hoera. Maar WAAROM deze foto 🙄”, luidt het commentaar van Yvonne.

Het stoort Yvonne mateloos dat de manier waarop Maan zich in de media presenteert heel anders is dan hoe ze in werkelijkheid is. Althans, volgens de geruchten dan. “Het geeft me de vibes van een promiscue kleutertje, wat ik echt heel erg goor vind. Doe maar niet. We weten wat je uitvreet.”

Jeuk van Maan

De bekende twitteraar Renske Holwerda, regisseur van het RTL Nieuws, is het eens met Yvonne. “Haar mama is vast heel trots #brrrrrr”, schrijft ze bij de story van Yvonne.

Renske: “Het is vast een schat. Maar ik krijg zelf jeuk van het kindvrouwtjes-gedrag. (Dus je moeder ‘mama’ noemen en je knuffel op de foto zetten als je 25 wordt). Zegt vast meer over mij.”

Story

De story van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Maan stiekem een heel ondeugende meid is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen