Tim Hofman ruziet door met Jan Roos: ‘Niks met Televizier te maken!’

Tim Hofman heeft zijn conflict met Jan Roos nog steeds niet bijgelegd. De BOOS-presentator blijft op Twitter doorruziën met de RoddelPraat-ster. “Ik heb hier niks mee te maken!”

Tim Hofman en Jan Roos © NPO, YouTube

Jan Roos vindt het schandalig dat RoddelPraat is geboycot door de organisatie van het Televizier-prijzengala. Hij probeerde een paar weken geleden herhaaldelijk om een reactie te halen bij Tim Hofman, die bekendstaat om zijn overdosis aan principes, maar dat was tevergeefs. Sindsdien liggen de heren met elkaar in de clinch.

‘Ik bén geen boegbeeld!’

Het is volgens Jan zwak dat Tim alleen principes heeft als het hem uitkomt. Toen Tim zich gisteren op Twitter uitsprak over het nieuws dat prinses Amalia de troon moet opgeven als ze met een vrouw wil trouwen, liet Jan weer van zich horen: “Aldus het boegbeeld van een organisatie die onrechtmatig mensen uitsluit.”

Wat een ónzin, vindt Tim dat. “Hahaha Jan, ik bén niet het boegbeeld. Ik won die prijs, dan doe je nog eens een interviewtje, en dan binnenkort wint iemand anders die prijs. En dat was het dan zo’n beetje. ik heb verder niks met de organisatie (Televizier) of het gala (Avrotros) te maken.”

‘Slaat nergens op!’

Jan laat daarop een cover van Televizier zien, die gesierd wordt door Tim. “Joe”, schrijft hij erbij.

Tim: “Ja, dat hoort dan als het ware bij zo’n interviewtje over als je het jaar ervoor wat gewonnen hebt. Een cover. Als een cover je een boegbeeld maakt ben ik erg veel boegbeelden hahaha.”

Een boegbeeld is een merkdrager, zegt Tim. “Ben ik niet. En verder geen spokesperson, niet geaffilieerd en nul gegeven verantwoordelijkheid namens Televizier of het gala. Het slaat nergens op.”

Sociale invloed

Ene Joshua vervolgens: “Wanneer je geassocieerd kan worden met een prijs of merk door het feit dat je jezelf laat fotograferen en jouw beeld laat gebruiken, dan heb je al voldoende voor we gedaan. Je weet zelf hoeveel sociale invloed jij hebt en je weet dus ook dat dit uitstraalt naar Televizier.”

Tim: “Nee. Zo werkt dat dus niet. En dat weet ik toevallig, want het is m’n werk hahahaha.”

Televizier-cover

Tim op de cover van Televizier:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het raar dat Tim Hofman zich desgevraagd niet wil uitspreken over de Televizier-boycot van RoddelPraat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen