Lucille Werner gebasht in RTL Boulevard: ‘Ze lijkt wel Mammaloe!’

Lucille Werner heeft kwaad bloed gezet bij de wandelende poederkwast van RTL Boulevard. Volgens Leco van Zadelhoff droeg ze op Prinsjesdag namelijk een respectloos lelijke hoed.

Leco van Zadelhoff en Lucille Werner © RTL Boulevard

Leco van Zadelhoff stond gisteren aan de desk van RTL Boulevard om zijn mening te geven over de hoeden die gedragen werden tijdens Prinsjesdag. Hij stond er echt bij alsof er iets verschrikkelijks was gebeurd in Den Haag, alsof er een soort nieuwe toeslagenaffaire aan het licht was gekomen. Wat was er aan de hand? Leco was boos over de hoedjes.

Lucille Werner afgeslacht

Het was allemaal verschrikkelijk, aldus Leco. “Ik kreeg een kleine hartverzakking toen ik de eerste beelden binnenkreeg. Ik was bezig met een fotoshoot en dan krijg je op je telefoon wat er allemaal gebeurt. Toen dacht ik in eerste instantie: nee, hè, zijn we weer zo ver? We gaan weer grappig doen met hoedjes. Dat is het altijd een klein beetje.”

Als voorbeeld noemde hij Lucille Werner, vroeger tv-ster en nu CDA-Kamerlid. “Ik vind Lucille Werner ontzettend leuk, laat ik dat vooropstellen, maar als je dit kiest… Een soort Mammaloe en Pipo de Clown-achtige outfit en hoed. Ja sorry, dan wordt het een grapje, snap je? Dan gaat het in mijn ogen voorbij aan waar het om hoort te gaan.”

Beetje respectloos

Leco vindt het echt niet kunnen dat er zulke lelijke hoeden gedragen worden. “Ik heb het idee dat het af en toe grapjes zijn en dan vind ik het jammer. Dan vind ik het een beetje respectloos. Je moet je mooi aankleden met een mooie hoed erbij. Het hoeft niet altijd extreem of over de top te zijn, maar het mag ook mooi zijn.”

Hij is ook boos over de hoed van Annemarie Jorritsma. “Je kijkt ook een beetje naar de moeder van de bruid van vijftien jaar geleden.”

En die van Esther Ouwehand. “Die had een afgehakte boom op haar hoofd. Het zal bijdragen aan hun statement, maar ik hou er niet zo heel erg van.”

Fragment

De klaagzang van Leco:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het zorgwekkend dat Leco van Zadelhoff zich zo drukmaakt om wat hoedjes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen