Jan Roos en Tim Hofman belanden in Twitter-ruzie: ‘Slappe hap!’

Jan Roos en Tim Hofman zijn verzeild geraakt in een pittige ruzie op Twitter. Het is in de ogen van Jan bijzonder laf dat Tim zich herhaaldelijk weigert uit te spreken over RoddelPraat-gate.

Tim Hofman en Jan Roos © NPO, YouTube

Het populaire RoddelPraat van presentatoren Jan Roos en Dennis Schouten is uitgesloten van de Televizier-verkiezing voor beste online programma. De hoofdredactie van de tv-gids vindt de show namelijk kwetsend. Vrijwel de voltallige media zit in kamp-Roddelpraat: zo hebben onder meer RTL Boulevard, Shownieuws en Humberto de boycot afgekeurd.

Hypocriet stuk vreten

Tim Hofman staat erom bekend zich voortdurend in te zetten tegen onrecht en voor de vrijheid van meningsuiting. Jan was daarom wel benieuwd hoe Tim in RoddelPraat-gate staat. Hij vroeg hem er een paar weken geleden naar op Twitter. Een reactie van Tim bleef uit en sindsdien heeft Jan zijn vraag aan Tim vrijwel dagelijks herplaatst op Twitter.

Gisteren, na de uitspraak in het kort geding tegen Televizier, deed Jan nog één poging: “Je neemt alles en iedereen de maat, maar je bent een hypocriet stuk vreten, Tim. Op een eenvoudige vraag over Televizier ben je stil omdat je daar boegbeeld bent.”

Tim reageert eindelijk

Na al die weken kwam Tim eindelijk met een reactie. “Hahaha nee, omdat ik pas antwoord als ik zin heb. Niet als jij zin hebt. Wel gelachen om je tweets. Overigens, ik ben geen boegbeeld? Keer gewonnen, that’s it.”

Jan: “Slappe hap.”

En Tim weer: “BOEGBEELD, Jan, hoe kom je daar eigenlijk bij? Ik had gewoon je tweet gemist door persding met talentenshows die week, maar toen was er al een wóedend artikel en 8 andere tweetjes.”

Morele kompas

Jan gelooft er niets van. “Gozer, je loopt de hele dag met je morele kompas te koop en nu opeens iets over het hoofd gezien en pas reageren na de uitspraak van de rechter. Je hoort er gewoon bij. Vieze media.”

Tim: “Wat jij wil. Alleen geen idee wat ik met een rechter te maken heb?”

Lompe l*l

Ene Pascal vervolgens: “Hey Tim, ik hou van wat je doet en wie je bent enzo en ik vind Jan verder een lompe l*l, maar ‘ik heb het niet gezien’ is wel heel slap. Verder mag je het natuurlijk allemaal zelf weten.”

Tim: “Nee maar ik had het écht niet gezien. En daarna was het helemaal een heel ding blijkbaar en vond ik die tweetjes gewoon geestig.”

Twitter

De Twitter-ruzie tussen Jan en Tim:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het flauw dat Tim Hofman zich niet uitspreekt over de RoddelPraat-boycot?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen