Nikkie Plessen onder vuur binnen Boulevard: ‘Liever Fiona Hering!’

Nikkie Plessen heeft een flinke sneer te pakken van een van haar collega’s bij RTL Boulevard. Verslaggever Manuel Venderbos stelt namelijk dat hij veel liever Fiona Hering op haar plek ziet.

Nikkie Plessen en Manuel Venderbos © RTL, YouTube

Het is nou niet bepaald de meest geliefde deskundige van RTL Boulevard: modedametje Nikkie Plessen. Eigenlijk is zij een beetje de verpersoonlijking van gebakken lucht, maar mede vanwege haar innige vriendschap met RTL-baas Sven Sauvé is ze niet van de buis af te slaan. Leuk voor Nikkie, minder voor de kijker.

Blabla-Nikkie

De kijker haalde opgelucht adem toen Fiona Hering onlangs weer even in de Boulevard-studio verscheen. Vanwege het jubileum van de showrubriek herleefden oude tijden en was het niet Nikkie, maar Fiona die het mode-onderwerp van de dag becommentarieerde. De kijkers vonden het leuk, net als Boulevard-verslaggever Manuel Vanderbos.

Manuel in de door hem gepresenteerde AD Mediapodcast: “Natuurlijk kijk ik liever naar Fiona bij een mode-item dan naar bla-bla-bla-chocoladevla.”

Kritiek op eigen collega

Angela de Jong schrikt van deze ontboezeming. “Geef je nou kritiek op je eigen collega?!”

Manuel schrikt er kennelijk zelf ook van en steekt vervolgens snel een veer in de reet van een andere Boulevard-ster: “Maar ik vind bijvoorbeeld Luuk Ikink by far de beste sidekick die er is. Die man is er altijd en weet alles.”

Angela: “Jij komt morgen op de redactie van RTL Boulevard, van: ‘Had je ons niet kunnen verdedigen?'”

Manuel: “Dat zit ik toch te doen!”

Luuk is geen Albert

Angela is het overigens niet eens met de veer in Luuks bips. “Die heeft wel iemand nodig die dan even de kar trekt. Maar hij is ook geen Albert. Want die zal je ook nooit op een mening betrappen. O, o, o. Je zal toch eens zeggen dat je iets stom vindt. Weet je?”

“Ik snap het ook nog wel, want Luuk heeft daar helemaal niets bij te winnen. Die vaart er juist wel bij, ook in de toekomst, om zich niet te veel uit te spreken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nikkie Plessen vliegt zo ongeveer elk weekend met haar privéjet naar Ibiza en laat dat graag zien op Instagram. Proletengedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen