Martien en Erica Meiland willen Life & Cooking nieuw leven inblazen

Martien en Erica Meiland zouden het leuk vinden om de zondagmiddagshow Life & Cooking nieuw leven in te blazen. Ze zouden daarmee in de voetsporen treden van Carlo Boszhard en Irene Moors.

Erica en Martien Meiland © Jinek

Life & Cooking was jarenlang hét programma dat honderdduizenden Nederlanders hadden aanstaan op de zondagmiddag. Het presentatieduo Carlo Boszhard en Irene Moors maakte er wekelijks een groot feest van, totdat Irene het op haar heupen kreeg en ’toe was aan een nieuwe uitdaging’. Nou, we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Fan van Life & Cooking

Het was geweldige televisie, zegt Martien Meiland in de TROS Kompas. “Erica en ik keken vroeger vooral met bewondering naar Carlo en Irene in Life & Cooking op de zondagmiddag. Gezellig met een wijntje op de bank, vlak voor het eten, en dan dat programma, daar genoten wij enorm van.”

Het is een groot gemis dat zoiets er niet meer is op de Nederlandse televisie, aldus Martien. “Ik vind het jammer dat het niet meer op tv is, ik mis het echt en ik denk dat dat voor heel veel mensen geldt.”

In de voetsporen van

Martien ziet hier een kans. “Of zo’n programma iets voor mij en Erica zou zijn? Ja, nu je het zegt, dat zou inderdaad wel goed bij ons passen. Erica zou dan degene zijn die alles in goede banen probeert te leiden, net als Irene deed, en ik ben dan de vrolijke stoorzender, net als Carlo dat was.”

Dit kan wel eens wat gaan worden, aldus Martien. “Dan zitten we aan die desk en dan gooit Erica per ongeluk een glas wijn om, want dat doet ze heel vaak, en dan begin ik te gillen… Ik zie het helemaal voor me!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martien en Erica die Life & Cooking nieuw leven inblazen. Ziet u dat zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen