‘Johnny de Mol-talkshow zorgt voor scheve gezichten binnen SBS 6’

Johnny de Mol zorgt met zijn slecht bekeken talkshow HLF8 voor scheve gezichten binnen SBS 6. Dat denkt Angela de Jong, die erop wijst dat hij is bevoordeeld door zijn vader John.

Johnny de Mol © SBS 6

Veel BN’ers zien een dagelijkse talkshow als het hoogst haalbare, maar van dat soort programma’s zijn er niet veel. Johnny de Mol heeft er nu eentje in de vooravond van SBS 6: HLF8. En dat terwijl er nog steeds een rechtszaak tegen hem loopt vanwege de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Shima Kaes. Opvallend, vindt Angela de Jong.

Scheve gezichten

Angela wijst er in de Nieuwe Revu op dat Johnny dit allemaal aan zijn vader John de Mol te danken heeft. Hij is immers de eigenaar van SBS 6. “Dat het zoontje van de directeur deze talkshow krijgt, zal binnen SBS best wat scheve gezichten opleveren”, aldus de televisiecriticus van het AD in het tijdschrift.

Andere SBS 6-sterren hadden dit nooit voor elkaar gekregen, denkt Angela. “Ik denk dat hij op dit moment in zijn carrière van geen enkele andere zenderbaas een talkshow had gekregen. Dan is het handig dat papa daar aan de touwtjes trekt.”

Imagoprobleem

Johnny heeft nog altijd een imagoprobleem, zegt Angela. “Hij maakte hiervoor programma’s met mensen die zielig zijn en wel een verrassing konden gebruiken. Als een nieuwerwetse Moeder Teresa is hij van zijn voetstuk gevallen door de hele affaire met Shima Kaes.”

Maar is die Shima eigenlijk wel te vertrouwen? “Haar aanklacht voor poging tot doodslag lijkt me wel heel erg ver gaan, maar Johnny heeft wel toegegeven dat er in die relatie behoorlijk wat klappen over en weer zijn gevallen. Dat klopt natuurlijk niet helemaal met zijn imago als weldoener.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat er bij SBS 6 ergernis is over het bevoordelen van familieleden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen