Frank Jansen: ‘Rogier heeft mij in elkaar geslagen na RTL-transfer’

Frank Jansen is door zijn ex-liefdespartner Rogier Smit in elkaar geslagen na hun transfer van SBS 6 naar RTL 4. Althans, dat heeft hij volgens Dennis Schouten gezegd tijdens gezamenlijke tv-opnames.

Frank Jansen en Rogier Smit © Michel Schnater

Zowel Dennis Schouten als Frank Jansen doen mee aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars en daar hadden de heren een goede connectie met elkaar. Dennis in de nieuwste RoddelPraat: “Ik heb daar Frank van Rogier ontmoet. Ik zei dus: ‘Frank, we hebben jou vaak besproken.’ Frank had ons programma nog nooit gezien, want die kijkt nooit op YouTube.”

‘Ging mis na RTL-transfer’

Om die reden liet Dennis een aantal beelden van zijn populaire show zien aan Frank. “Dus ik liet het Frank zien en hij kon er wel om lachen”, vertelt hij aan co-host Jan Roos. “Vooral toen Frank zag dat jij Rogier elke keer van cocaïnegebruik betichtte. Hij is best wel rancuneus die Frank. Ik zeg: ‘Frank, hoe staat het er nou voor?'”

Frank is behoorlijk uit de school geklapt over zijn vechtscheiding met Rogier. “Ik zei: ‘Waar is het nou eigenlijk misgegaan?’ Frank keek me aan, werd emotioneel en zei: ‘Ik hield van die man. Het ging alleen mis op het moment dat wij van SBS naar RTL gingen. Toen dacht Rogier dat hij echt een superster was, we gingen meer verdienen en toen begon hij als een gek te snuiven.'”

In elkaar geslagen

Rogier is nog altijd heel erg ‘aan de snuif’, aldus Dennis. “En hij zei: ‘Waar het op een gegeven moment écht misging, is dat Rogier mij sloeg.’ Ja, dat zegt Frank. Rogier sloeg hem in elkaar. In de woning in Den Haag heeft Rogier Frank in elkaar geslagen. Dat was de druppel en daarna zijn ze uit elkaar gegaan.”

De laatste tijd zijn Frank en Rogier vooral in het nieuws vanwege de voogdij over hun hond Coco. “Frank zegt ook over die hond: ‘Rogier kan er niet voor zorgen, hij laat de honden niet uit. De stront lag overal over de vloer.'”

Frank bij RoddelPraat

Dennis doet al zijn uitspraken in zijn grote YouTube-hit RoddelPraat. Aan het eind van de aflevering wordt er ook nog even gebeld met Frank. Daarin zegt hij toe om volgende week te gast te zijn in het programma, al lijkt het waarschijnlijk dat RTL daar voor gaat liggen.

Het zou in elk geval geen unicum zijn. Eerder verhinderde Talpa dat Gordon naar RoddelPraat zou gaan.

Fragment

De nieuwste aflevering van RoddelPraat (vanaf 46:00 bovenstaand fragment) ziet u hier.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet RTL zijn tv-persoonlijkheid Rogier Smit in bescherming nemen en hem van de buis houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen