Twijfel over Marco Borsato: ‘Suïcidale gedachten gel*l?’

Radio Veronica-nieuwslezeres Florentien van der Meulen heeft met enige scepsis gekeken naar het interview van Linda de Mol met Marco Borsato. Ze had er zo haar twijfels bij, bekent ze.

Marco Borsato © William Rutten

Een uur lang vroeg Marco aandacht voor hoe zwaar hij het wel niet heeft sinds hij zijn vrouw Leontine meermaals heeft bedonderd. Florentien kon er maar moeilijk naar kijken. “Ik kan hier niet zo goed tegen. Ik vraag me af: waarom wilde hij dat interview eigenlijk geven? Wat was het doel?”, aldus de nieuwslezeres.

Ongeloofwaardig

Zelf denkt Florentien dat Marco het gewoon voor de pr van zijn nieuwe single deed. “Ik denk dat hij zijn plaat wil gaan verkopen. Hij heeft het daar wel even gezongen. Uiteindelijk wil je begrip voor je situatie, toch? Zo verkopen die liedjes ook weer niet.”

De kijker is er in elk geval niets mee opgeschoten, zegt ze. “Wat weet je nu meer dan eerst? We weten alleen hoe zwaar hij het nu heeft gehad en dat hij al 24 jaar smoorverliefd is op Leontine. Het is zo ongeloofwaardig.”

Hoop ellende

Florentien vindt het eigenlijk een beetje sneu dat Marco zo inzet op medelijden. “Het was gewoon een hoop ellende. Ik zou wat positiever gereageerd hebben als ik hem was. Ik zou zeggen: ‘Het is gebeurd, het is allemaal naar, ik ben een nare vent geweest en ik ga lekker door!'”

Collega Wilfred Genee: “Maar hij is suïcidaal geweest, zei hij.”

Florentien: “Ja, hou op! Het zal wel.”

Suïcidaal

Gelooft ze niet dat Marco suïcidaal was? “Gel*l?”, vraagt Wilfred haar.

Florentien: “Nou, ik denk dat het in je karakter zit of je suïcidaal bent. Als jij depressieve neigingen hebt, is dat heel goed mogelijk, maar volgens mij is Marco niet iemand die aanleg heeft voor depressies. Ik vind dit niet een reden om zelfmoord te plegen. Ik bedoel: hij heeft drie gezonde kinderen rondlopen. Tel je zegeningen in godsnaam en ga door met je leven!”

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen