Zoon Sigrid Kaag lijkt heel erg op zoon Quinty Trustfull

De rappende zoon van Sigrid Kaag lijkt heel erg op de zoon van Quinty Trustfull. De gelijkenissen zijn treffend, liet de presentatrice tijdens de uitzending van Koffietijd zien aan de D66-powervrouw.

Loretta Schrijver en Quinty Trustfull © Koffietijd

Sigrids zoon Adam (zie Insta) en Quinty’s zoon Kane (zie Insta) lijken inderdaad net als twee druppels water. Niet alleen hebben ze hetzelfde soort gezicht en dragen ze dezelfde soort kleding, maar ook hebben ze allebei een hoedje op. Daardoor zijn ze bijna niet van elkaar te onderscheiden.

‘Oh, wat grappig!’

Het was een leuke verrassing voor Sigrid. “Oh, wat grappig! Ja! Met die hoedjes, dat is ook in hè?”, sprak de D66-voorvrouw.

Quinty vervolgens: “Nou, ik zag die foto en toen heb ik het zelfs even aan mijn man laten zien, van: ‘Moet je nou kijken!'”

Sigrid: “Grappig is dat. Ja, heel leuk!”

Quinty: “Rechts is dus de zoon van Sigrid en links is mijn zoon.”

Muziek

Loretta Schrijver vroeg aan Sigrid wat ze ervan vindt dat haar zoon een rapper geworden is. “Wat vind jij van zijn muziek?”

Sigrid: “Nou, omdat mijn vader musicus was hebben al mijn kinderen een instrument leren spelen. Hij speelt dus best goed viool. Op een gegeven moment deed hij de viool weg en toen bleek hij al een paar jaar van die teksten aan het schrijven was. Dit vindt hij veel leuker, dus…”

Trotse moeder

Loretta: “Sigrid, ik weet dat je het eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt om over al die privédingen te praten en we doen het toch met je, maar hoe vind je zoon het nu denk je? Dat hij toch weer een trotse moeder ziet zo?”

Sigrid: “Volgens mij vindt hij het hartstikke leuk. Hij was het meest terughoudend over het feit dat ik mijn naam in de ring zou gooien voor het lijsttrekkerschap van D66. Hij zei: ‘Mam, je hebt genoeg gedaan, moet dat nou weer?’ Maar nu vindt hij het toch wel heel spannend en leuk. Hij stuurt me ook foto’s als ik weer omhoogkom in zo’n bushokje.”

Fragment

Sigrid Kaag in Koffietijd:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen