Jan Uriot haalt uit naar de Meilandjes: ‘Wat een slappe start’

De beroemde Privé-journalist Jan Uriot haalt keihard uit naar de steenrijke SBS 6-familie Meiland. Hij vindt dat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland heel slap van start is gegaan.

Chateau Meiland © William Rutten

Jan Uriot, na Evert Santegoeds veruit dé grootste ster van de Privé, is erg teleurgesteld in de Meilandjes. De tv-familie is maandag teruggekeerd met hun soap op SBS 6 en daarmee wisten ze 1,7 miljoen kijkers te bekoren: een record. Dit enorme kijkerspubliek zag de Meilandjes een boom planten en met koeien knuffelen.

Slap begin

Jan wist niet wat hij zag. “Ik vond het een beetje een slap begin. Deze mensen gaan pas shinen als ze wat kunnen verbouwen. Als ik Talpa was had ik alvast een oud boerderijtje gekocht, want dan zie je Erica natuurlijk meteen tegen de wanden vliegen. Dat is leuk, maar wat gingen we nu doen? Koeien aaien”, zegt hij bij Privé TV.

Koeien aaien is echt oud nieuws, vindt Jan. “Dat hadden we al een keer gezien, dus het was een herhaling van zetten. Een beetje een slap begin.”

Getty naar Meilandjes

Gaat het nog goed komen? Jan denkt van wel. “Het gaat goed komen hoor. Volgende week krijgen ze Getty Kaspers op visite, de mevrouw die het Eurovisie Songfestival ooit gewonnen heeft. Zij woont in de buurt, namelijk in Markelo, en gaat dan op bezoek in Hengelo.”

Jan geeft zijn mening in zijn nieuwe online programma Dit Vindt Jan. U kunt de eerste aflevering hier terugzien.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen