Wilfred Genee vindt spleetogen in Wie is de Mol geen probleem

Wilfred Genee vindt het een beetje overdreven dat er zo veel ophef is ontstaan over het trekken van spleetogen in het kijkcijferkanon Wie is de Mol. We slaan door, zegt de presentator op Radio Veronica.

Wilfred Genee en Marije Knevel © SBS, NPO

Er werd dit weekend in Wie is de Mol een Hints-achtig spelletje gedaan. Toen de Koreaanse zanger Psy moest worden uitgebeeld, trokken Charlotte Nijs en Marije Knevel spleetogen. Totaal ongepast, vond men op social media. Er ontstond een hele ophef, de dames werden verketterd en Wie is de Mol werd offline gehaald.

Doorslaan

We zijn echt aan het doorslaan in dit land, vinden de mannen van de radiovariant van Veronica Inside. “Wilfred, slaan we niet een beetje door?”, aldus sidekick Rick Romijn op Radio Veronica.

Wilfred Genee daarop: “Ik vind het wel. We moeten er echt een beetje voor oppassen nu. Ik vind dat we een beetje doorslaan. We moeten wel een beetje op gaan passen. Het is toch Hints? Dan moet je toch dingen uitbeelden.”

‘Er moet nog iets kunnen’

Dit is gewoon hoe het spelletje Hints werkt, aldus Rick. “Als het over een dik iemand gaat, dan maak je een dikke buik, en als iemand zwanger is ook.”

Wilfred: “Het is ook niet eens meer terug te zien die uitzending. Er moet toch nog wel een beetje wat kunnen toch?”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Inderdaad.”

De beelden

De bewuste beelden uit Wie is de Mol:

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen