Mart Smeets loopt boos weg na radio-interview Wilfred Genee

Mart Smeets is vorig jaar boos weggelopen na een radio-interview door Wilfred Genee op BNR Nieuwsradio. De NOS-legende vond dat hij te weinig spreektijd kreeg, onthult Wilfred op Radio Veronica.

Mart Smeets © NOS

Wilfred Genee had Mart Smeets in de uitzending zitten voor een kort interview, maar de sportpresentator had op veel meer zendtijd gerekend. “Ik heb hem een keer gehad bij BNR, vorig jaar ofzo. Dat was al vrij onhandig en dat interview was acht of negen minuten. Daarna zei hij: ‘Dit was het?’ Ik zei: ‘Ja, dit was het.'”

Woest

Mart vond het vervelend dat hij zo lang onderweg was geweest voor zo weinig zendtijd. “Toen zei hij: ‘Ben ik daarvoor anderhalf uur in de trein hier naartoe gekomen? Ben ik anderhalf uur in de trein hier naartoe gekomen voor dit interview?'”

Een overdreven reactie, vond Wilfred dat. “Ik zei: ‘Mart, je woont in Haarlem. Dat is toch een kwartiertje met de trein of niet?’ Het was in Amsterdam. En toen werd hij nog bozer. Ha ha ha. Hij is toen boos weggegaan.”

Nare man

Sidekick Rick Romijn ontving Mart een keer in de radio-VI, toen niet Wilfred maar Jan-Joost van Gangelen presenteerde. Jan-Joost moest ‘u’ zeggen tegen Mart. “Jan-Joost heeft met hem gewerkt bij Studio Sport. Dat waren gewoon collega’s. Als jij met Johan spreekt, dan zou je toch nooit ‘u’ tegen Johan zeggen? Ze hebben met elkaar gewerkt!”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Dat is toch vreselijk? Hoe ouder mensen worden, hoe naarder hun karaktereigenschappen worden.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Op de een of andere manier heeft hij zich iets pedants aangemeten en zichzelf boven de menigte willen zetten door autoritair te zijn, wat heel naar is.”

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen