Erica Meiland ontkent Chateau Meiland zélf te willen produceren

Erica Meiland ontkent dat zij van plan is om de productie van Chateau Meiland weg te kapen bij de huidige producent: Vincent TV Producties. Dat is niet aan de orde, zegt ze vandaag in De Telegraaf.

Meilandjes © Talpa

De Meilandjes proberen hun huidige tv-succes maximaal uit te melken, zodat ze met een flink fortuin richting hun pensioen kunnen gaan. Zo geven ze de hitbiografie van Martien in eigen beheer uit, samen met biograaf Jan Dijkgraaf. Nu gaat het gerucht dat ze hun televisiehit Chateau Meiland óók in eigen beheer willen gaan maken.

Erica ontkent

Erica Meiland heeft het bedrijf Renkeland BV ingeschreven in het handelsregister en het is de bedoeling van dit nieuwe bedrijf ‘om televisieprogramma’s, podiumkunsten en het uitvoeren van mediawerkzaamheden’ te verrichten. De Telegraaf vraagt zich dan ook één ding af: “Moet Vincent TV zich zorgen gaan maken?”

De vrouw van Martien reageert ontkenned: “Nee. Wij zijn niet van plan om de serie in eigen beheer te gaan maken. Ook is het nu niet de bedoeling om eigen tv-programma’s te gaan maken of als familie de planken op te gaan.”

Houdbaarheidsdatum

Chateau Meiland is nu bijna twee jaar op televisie. Wat is de houdbaarheidsdatum van de Meilandjes? “Wat onze houdbaarheidsdatum is? Wie zal het zeggen? Aan alles komt een eind, maar wanneer dat is weet niemand. Zolang wij en de kijkers er plezier aan beleven zal Chateau Meiland blijven bestaan.”

“Over een carrière na dit bestaan op televisie hebben we veel ideeën, maar daarover is op dit moment niets te melden. Ook niet over waar we zullen eindigen als we Hengelo hebben verlaten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen