Marco Borsato’s ex flink over de zeik na uitzending Shownieuws

Denise Boekhoff, de ex-vriendin van Marco Borsato, ergert zich dood aan media die blijven volharden dat hun vroegere romance weer zou zijn opgebloeid. Dat laat ze blijken op Instagram.

Shownieuws © Shownieuws

De boze reactie van Denise Boekhoff volgt de ochtend na de uitzending van Shownieuws, waarin Evert Santegoeds voet bij stuk hield over zijn bewering dat Marco en zij weer terug zouden zijn bij elkaar. En dat terwijl Marco aan Everts collega Anouk Smulders heeft laten weten dat dat onzin is: “Er is maar één vrouw die ik wil en dat is Leontine.”

Evert blijft erbij

Evert Santegoeds wil van geen wijken weten. “Marco was laatst nog op Ibiza, heb ik begrepen, en de laatste weken gaat het gerucht dat hij weer heel vaak in Alkmaar is neergestreken en met een reden, want in de buurt daar woont Denise Boekhoff. Dat is zijn ex, met wie hij tot 1996 een relatie had.”

Dat wordt weer een koppeltje, beweert hij. “Ik denk dat zij een heel serieuze kandidaat is en het wordt me ook voortdurend verteld dat ze elkaar regelmatig zien. Het zou zich allemaal afspelen buiten het zichtveld van de fotografen en ze zouden elkaar langzaam aan het ontdekken zijn.”

Denise boos

Enorme onzin, zegt Denise op Instagram. “Omdat de media iets in stand houdt wat er niet is en nooit meer is geweest sinds ons uiteengaan in 1996, het volgende: alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over één van mijn voormalige liefdes in relatie tot mij.”

Ze wil dat de roddels ophouden. “Dus voor eens en voor altijd: Marco Borsato is een ex. Het idee achter de naam ex is dat het om een vroegere partner gaat. Vroeger is niet nu! En nee, wij worden nooit meer een koppel. Je leest het goed, nooit meer. En ja, ik ben daar gelukkig mee, want ik heb het de afgelopen 24 jaar ook heel erg leuk gehad zonder hem en heb dat nog steeds.”

Allerbeste

Denise wil de media er niet over te woord staan. “Nee, ik wil daar niet nog meer over kwijt, want er is geen meer. Hoe lang kun je praten over niks, nul, nada? Ik wens Marco nog steeds het allerbeste, maar dat wil niet zeggen dat ik dat ben.”

De roddelbladen moeten eens ophouden met liegen, vindt ze. “Het allerbeste is dat iedereen zich bemoeit met zijn eigen leven en als dat onmogelijk is dan zeker niet met het mijne. Ik begrijp echt dat het in deze coronatijd ook crisis is voor de roddelbladen, maar ga geen leugens verkopen. Zeker niet als het onderwerp al 24 jaar niet meer bestaat…”

Insta-post

De Instagram-post van Denise kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen