Caroline Tensen is geen coronaslons: ‘Ook thuis mascara op’

Caroline Tensen waakt ervoor dat ze tijdens de lockdown in een soort coronaslons verandert. Ze draagt bijvoorbeeld ook gewoon mascara als ze de hele dag thuisblijft, vertelt ze in Party.

Caroline Tensen © Nick van Ormondt

Vanwege de huidige lockdown zitten ook veel tv-sterren meer thuis dan gewoonlijk en Caroline Tensen is daar een van. Ze ziet er op televisie altijd tiptop verzorgd uit, maar vindt het belangrijk om er achter de schermen ook goed uit te zien. Zelfs nu ze vanwege corona vaak hele dagen thuiszit, verslonst de Eén tegen 50-ster niet.

Mascara op

Caroline vindt het belangrijk om haar uiterlijk goed te onderhouden tijdens de crisis. “Wel gewoon mascara opdoen, hè? Ik wil niet denken: ach, ik ben toch thuis, het hoeft allemaal niet meer. Ik ga niet in een joggingbroek thuis hangen, je moet wel een beetje vrouw blijven.”

Het is belangrijk dat vrouwen zich ook aantrekkelijk blijven presenteren tijdens deze lastige tijd, vindt Caroline. “Gewoon jezelf blijven verzorgen en ’s morgens even mascara opgooien. Dat vind ik ook belangrijk.”

‘Alles valt weg’

Het is voor Caroline een lastige tijd. Niet alleen omdat ze niet op wintersport kan, maar ook omdat ze niet uit eten kan. “Mijn man en ik lunchten voorheen op zaterdag en zondag altijd in een restaurant. Daarvoor gingen we dan altijd iets doen of gingen we naar een museum. Dat valt nu allemaal weg.”

“Gelukkig hou ik ontzettend van koken, dus ik gooi al mijn energie daar maar in. We moeten er iets van maken, dus dan ga ik de tafel maar heel leuk dekken en steek ik de kaarsen aan. Af en toe halen we zo’n box bij een restaurant, want zij moeten ook gewoon hun dingen kunnen blijven doen. Zo doen we het maar een beetje.”

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen