Evert Santegoeds: ‘Wat een sukkel is Dennis Schouten’

Evert Santegoeds vindt Dennis Schouten een enorme sukkel. De verslaggever dacht gisteren namelijk Ferry Doedens te verrassen op zijn privé-adres, maar stond bij de verkeerde woning.

Evert Santegoeds en Dennis Schouten © SBS, YouTube

Dennis Schouten wilde Ferry Doedens live in de ochtendshow van Wilfred Genee in alle vroegte confronteren met zijn pikante carrièreswitch. Hij reisde daarom af naar wat hij dacht dat Ferry’s woning was; de centrale voordeur werd wel opengedaan, maar hij kreeg Ferry niet te spreken. Uiteindelijk heeft hij Ferry wel gezien, beweerde Dennis.

Sukkel

Dat is gewoon een verzinsel, onthulde Patty Brard gisterenavond in Shownieuws na contract met Ferry. “Ik sprak Ferry vandaag en hij vertelde dat hij al twee maanden niet op dat adres woont.”

Evert daarop: “Wat een sukkel die Dennis, dan. Stond hij dan bij het verkeerde huis?”

Patty: “Ja en iedereen neemt dat nieuws dan ook maar klakkeloos over dat hij de badjas van de gang gepakt heeft. Dat was hij helemaal niet, want hij woont daar helemaal niet meer.”

Patty vindt het overigens niet netjes van Dennis dat hij het gebouw binnendrong door zich voor te doen als pakketbezorger. “We hebben natuurlijk de pakketbezorgers bij Fred van Leer gehad die hem hebben overvallen, dus ik kan me wel voorstellen dat het op dit moment een beetje ongepast is om je als pakketbezorger uit te geven. Ik vind het eigenlijk iets wat je op dit moment niet kunt maken.”

25.000 euro

Afijn, hoe gaat het met Ferry? “Maar goed, het gaat goed met hem. Hij moet nog even wennen aan de nieuwe rol van p*rno-acteur. Hij zegt: ‘Luister, ik ben geen p*rno-acteur, want ik doe het met niemand anders.’ Hij is wel de hit van OnlyFans geworden, want hij heeft van de week een afspraak met ze, want hij heeft goed gecasht deze week.”

“Hij zit nog een beetje op het punt van: wat zal ik nou verder gaan doen? Maar als je hoort dat hij in een weekje gewoon 25.000 euro naar binnen slingert, dat heeft hij bij GTST nog nooit verdiend denk ik…”

Lees ook

Het stoute dubbelleven van Ferry:
Ferry Doedens gaat voor OnlyFans-carrière, management zwijgt (29 december)
Pikante carrièreswitch Ferry Doedens haalt ook RTL Boulevard (31 december)
Oeps: Ferry Doedens bevestigt per ongeluk zijn stoute dubbelleven (4 januari)
Heftig: Shownieuws toont zichzelf bevredigende Ferry Doedens (5 januari)
Management zet Ferry Doedens opzij, wist niets van dubbelleven (5 januari)
Ferry Doedens vraagt media om rust en privacy na stoute carrièreswitch (5 januari)
‘Ferry Doedens baalt van media, familie wist niets van dubbelleven’ (6 januari)
Radioshow Wilfred Genee valt Ferry Doedens thuis lastig (6 januari)
Albert Verlinde: ‘Ferry Doedens verkoopt zijn lichaam, zó triest’ (6 januari)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen