‘Jeroen van der Boom is valse, nare man: beerput gaat open in 2021’

Jeroen van der Boom is een valse, nare man. Er gaat in 2021 een beerput over hem open en dat zal onvermijdelijk leiden tot zijn grote val. Dat voorspelt journalist Mark Koster in De Showbizz Podcast.

Jeroen van der Boom © Nick van Ormondt, SBS

Er gaan al jaren veel geruchten over hoe Jeroen van der Boom zich gedraagt als de camera’s uitstaan. Mark Koster krijgt naar eigen zeggen steeds vaker verhalen te horen van mensen die de SBS 6-presentator wel kunnen schieten. Als Mark gevraagd wordt naar welke ster keihard gaat vallen in 2021, noemt hij dan ook onmiddellijk de naam van Jeroen.

Vals en nep

Mark Koster vreest het ergste voor Jeroen van der Boom. “Die gaat enorm vallen. Hij gaat eraf. Ik ga jullie informatie geven, die jullie in jullie bladen kunnen schrijven. Wat ik hoor is dat het een van de meest valse mensen in Hilversum is. Hij is niet in orde. Het is voorbij, want het is zo ongelooflijk nep”, zegt hij.

Wat hoort hij dan allemaal? “Ik krijg allerlei berichten van mensen bij Talpa dat het een ongelooflijk valse man is, dat hij iedereen belazert, gewoon onaardig is en het een dolksteker is. Hij steekt mensen het mes in de rug. Dat is grappig om dan te lezen.”

Hoeken en gaten

Mark was de afgelopen tijd veel in het nieuws vanwege zijn biografie over John de Mol, waarin hij ook schrijft over het vermeende geweld dat heeft plaatsgevonden in de relatie tussen Johnny de Mol en Shima Kaes.

Johnny heeft behoorlijk wat drek over zich heen gekregen en dat zou bij Jeroen ook kunnen gebeuren, denkt Mark. “Van Jeroen van der Boom krijg ik heel veel berichten, ook uit hoeken en gaten, net als dat ik het met Shima kreeg. Dan gaan mensen tegen mij aanleuren over Jeroen van der Boom.”

Hij benadrukt dat het niet iets persoonlijks is. “Ik heb die man misschien één keer gesproken in mijn leven. Het leek me een aardige vent, ik vind dat hij een goede stem heeft en volgens mij kan hij ook redelijk piano spelen. Het is allemaal een beetje cliché, maar ik heb niets voor of tegen die man.”

Showbizz Podcast

De Showbizz Podcast met Nick Dijkman, Matthijs Albers en hun gast Mark Koster kunt u onderstaand beluisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen