‘Laf en hypocriet dat RTL Boulevard zwijgt over sneer Eva Jinek’

Het is laf, hypocriet en onprofessioneel dat RTL Boulevard de keiharde sneer van Eva Jinek aan het adres van de showrubriek doodzwijgt. Dat zegt communicatie-psycholoog Coen Lievaart op Twitter.

Eva Jinek © Jinek

Eva Jinek heeft voor het eerst in haar televisiecarrière keihard uitgehaald naar enkele van haar tv-collega’s. In bijzonder felle bewoordingen heeft ze niet alleen RTL Boulevard op zijn plek gezet, maar ook twee prominenten uit dat programma: Rob Goossens en Bridget Maasland. Een flinke showbizzrel dus, maar Boulevard verzwijgt het angstvallig.

Onprofessioneel

Het is een houding die we al jaren kennen van RTL Boulevard: zodra eigen presentatoren of eigen deskundigen onder vuur liggen, horen we daar helemaal niets van, terwijl relletjes rondom andere sterren gretig worden besproken. Rob Goossens hield het slechts bij een korte reactie op Twitter: “Ze kan de boom in.”

Communicatie-psycholoog Coen Lievaart, de man van Jan de Hoop, vindt het laf. “Als Jinek fel naar andere collega’s had uitgehaald, stonden Rob Goossens en Bridget Maasland als eersten vooraan om hier enthousiast bij RTL Boulevard melding van te maken. Nu het hen zelf treft en ze andere kant op kijken vind ik laf, hypocriet en onprofessioneel.”

Jan de Hoop

Toen de flinke sneer van Eva Jinek maandag de media haalde, stemde Jan de Hoop ook al met interesse af op RTL Boulevard om te kijken hoe ze dit zouden aanvliegen. “Benieuwd of dit nieuwtje in Boulevard zit vanavond”, twitterde hij. Nou, dat nieuwtje zat er dus niet in.

Rob Goossens reageert cynisch op de kritiek van Jans man Coen Lievaart. “Dit vond ik ook een superscherpe take. Wat jij, Guido den Aantrekker?”, aldus de tv-journalist, die bijval zoekt van Story-hoofdredacteur Guido, maar dat overigens niet krijgt.

Onder vuur

De houding van Rob wekt ook bij anderen kritiek op. “Echt. Eerst een enorme roddel in de wereld helpen en dan zeggen dat ze de boom in kan. Kijk uit welke glazen je nu in aan het gooien bent”, merkt iemand op.

Rob: “Ga anders eens even iemand anders vervelen als je duidelijk niet weet waar je het over hebt.”

Oorlog

Lees meer over de oorlog tussen Eva Jinek en RTL Boulevard:
Eva Jinek: ‘Bridget Maasland en Rob Goossens leveren broddelwerk af’ (maandag)
Bridget Maasland en Rob Goossens negeren Eva Jinek: ‘Ze kan boom in’ (dinsdag)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen