Guido den Aantrekker vindt Matthijs van Nieuwkerk een zeikmuts

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het potsierlijk dat Matthijs van Nieuwkerk zo graag uitweidt over al zijn angsten en fobieën. Hij vindt het heel erg mutserig, laat hij blijken in zijn column.

Matthijs van Nieuwkerk © NTR

Matthijs van Nieuwkerk grijpt elk interview aan om uiteen te zetten wat voor angsten en fobieën hij allemaal wel niet heeft. De presentator vindt dat zelf kennelijk heel eigenzinnig overkomen, maar Guido den Aantrekker zit vooral naar een zeurderige muts te luisteren. De Story-baas wordt er echt een beetje moe van.

Klotsende oksels

Guido windt er in zijn hoofdredactioneel commentaar geen doekjes om. “Grachtengordeldieren als Matthijs zijn alle realiteitszin verloren en koketteren zelfs met hun fobieën, waar nuchtere mensen op zijn minst hun schouders over ophalen, en op z’n onaardigst keihard om moeten lachen.”

Hij somt cynisch op: “Matthijs durft geen brug over op zijn fietsje, valt flauw als hij een volle asbak ziet, en zit met klotsende oksels achter het stuur als hij met een slakkengangetje over de snelweg rijdt. Om die laatste angst kocht hij een grotere auto, waarmee hij hooguit 100 km/h rijdt op de rechterbaan.”

Het gaat om een Porsche Cayenne. “Pff, je kunt Porscheliefhebbers niet erger beledigen!”

Eigen wc

Het is gewoon een aansteller, vindt Guido, die ook nog wijst op Matthijs standaardpose (getuite lipjes) en op zijn recente onthulling dat hij jarenlang om een eigen wc heeft gevraagd bij De Wereld Draait Door.

“Wat een muts! Echte kerels zeiken niet ever een wc — die plassen indien ze wat privacy willen gewoon tegen de dichtstbijzijnde boom en accepteren de boete als een man.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen